ModdA Zaman: 29-07-2011 - 22:30 Mekan: İsim: Clinic taksim Semt: Taksim Şehir: İstanbul Adres: Atıf Yılmaz cad. Kucukbayram sok. NO:1 Kat :4 Beyoğlu">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

ModdA ile Türkçe Pop Parti @Clinic Teras-29 Tem.Cuma

26 Temmuz 2011 00:00
Sahnede: ModdA
Zaman: 29-07-2011 - 22:30
Mekan: İsim: Clinic taksim
Semt: Taksim
Şehir: İstanbul
Adres: Atıf Yılmaz cad. Kucukbayram sok. NO:1 Kat :4 Beyoğlu
Tarif: ağa camiinin sokagğından girip ilk soldaki sokağın başında istanbul live'ın bir üst katı

Fiyat: Tam: 15 tl
Bilet: biletix.com
--
Herkes eğlenceye hazır olsun! ModdA Ramazandan önce Son Kez Clinic Live Music Club'da..

90'lar da çocuk olmaktı, genç olmaktı belki ortak noktamız, Susam Sokağı ile büyümek, Süper Baba'yı izlemek, Yonca Evcimik 'in Aboneyim abonesi ile eğlenmek, internet ile ilk tanıştığımız, Ericsson 388 cep telefonları kullanmaya başladığımız yıllardı 90'lı yıllar ve artık 2000'li yılllara yavaş yavaş hazırlandığımız bir geçiş dönemiydi 90'lı y...ıllar.

Türk pop müziğinin ataklarına şahit olduk. Sezen Aksu, Kerim Tekin, Ajdan Pekkan, Sertab Erener, Levent Yüksel, Kenan Doğulu, Burak Kut, Yonca Evcimik, Hakan Peker, Mirkelam, Tayfun, Kenan Doğulu, Mustafa Sandal ve Tarkan gibi isimlerin yıldızlaşmaya başladığı 90'lı yılları unutmak mümkün değil. Grup Vitamin, Cartel gibi alışık olmadığımız tarzlarla tanışmaya başlamıştık. Özlem Tekin, Şebnem Ferah, Kargo, Athena ve Kurban gibi isimler sıradışı avrupa soundun da rock müzik yapmaya başladılar ülkemizde ve çokda beğenildiler.

Modda :2006 yılında; vokal Ferhat Başer, gitarda Tuğrul Bafra, basta Gökhan Çakıcı, davulda Burçin Bıyık tarafından kurulan Modda,İstanbul kökenli bir grup,2009 başlarına kadar çeşitli sahne konser ve festivallerde yer alan grup, 2010’un yılını albüm çalışmalarına ayırmıştır. ModdA grubu, ilk klip çalışması olan ‘Bende Kalsın’ parçasının çekimleri için 2011 Mart'ta start verdi. Her yönden titizlikle düşünerek ve uzun zaman sahne çalışmalarından dahi uzak kalarak aranjesini grubun üstlendiği ve kayıtlarını Server Uraz (Pit10) ile beraber tamamladı.

Ferhat Başer: Vokal
Tuğrul Bafra: Gitar
Gökhan Çakıcı: Bass
Burçin Bıyık: Davul

Yorumlar

Taze haberler