Iced Earth Zaman: 13 Aralık 2011 Salı - 21:00 Mekan: Refresh The Venue - Maslak - İstanbul Fiyat: Sahne Önü - 93.00 TL Normal - 58.00 TL Bilet:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Iced Earth @ Refresh The Venue - Maslak - İstanbul

11 Ağustos 2011 00:00
Sahnede: Iced Earth
Zaman: 13 Aralık 2011 Salı - 21:00
Mekan: Refresh The Venue - Maslak - İstanbul
Fiyat: Sahne Önü - 93.00 TL
Normal - 58.00 TL
Bilet: biletix.com

Yıllardır beklenen Amerikalı topluluk Iced Earth ilk kez İstanbul’da! Metal müziğin asi kahramanı Jon Schaffer ve ekibi, 13 Aralık’ta Refresh The Venue’de verecekleri konserde Türkiye’deki fanlarıyla ilk kez buluşacak.

Henüz 11 yaşındayken sahnede olmayı ve istediği müziği yapmayı kafasına koyan Schaffer’ın ilk gençlik yıllarında Florida’da temellerini attığı Iced Earth, kendi adını taşıyan ilk albümden itibaren power ve thrash tarzlarını birlikte kullanmaları, müziklerindeki enerjik ve yoğun yapıyla dünya metal sahnesinin en karakteristik isimlerinden biri oldu. Jon Schaffer’ın derin liriklerinde şekillenen efsane albümler “The Dark Saga”, “Something Wicked This Way Comes” ve “Horror Show” ile geçtiğimiz yirmi yılın en başarılı metal örneklerini veren Iced Earth yıllar içinde büyük küçük birçok eleman değişikliği yaşasa da müzikal üslubunu aynı düzeyde koruyabilen az sayıda topluluktan biri olmayı başardı.

İçinde bulunduğumuz yılın Eylül ayında piyasaya çıkacak olan yeni albüm “Dystopia”nın dünya turnesi kapsamında Aralık ayında ülkemizde olacak grup onları yıllardır bekleyen İstanbul izleyicisi ile sonunda tanışacak. Iced Earth 13 Aralık 2011’de Refresh the Venue’de.

Yorumlar

Taze haberler