Insistence Zaman: 26-08-2011 - 22:00 Mekan: Factory - Beyoğlu İstanbul Fiyat: Giriş: 10 TL Bilet: -- Insistence, çok uzun bir aradan sonra">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Insistence @ Factory - Beyoğlu İstanbul

12 Ağustos 2011 00:00
Sahnede: Insistence
Zaman: 26-08-2011 - 22:00
Mekan: Factory - Beyoğlu İstanbul
Fiyat: Giriş: 10 TL
Bilet:
--
Insistence, çok uzun bir aradan sonra İstanbul konserini Factory'de veriyor! Sahne alacak diğer grup yakında açıklanacak.

Vokallerde Deniz Şaraplı, gitarlarda Aytuğ Şeker ve Barış Köksaldı, bas gitarda Murat Kaan Özövez ve davullarda da Çağrı Halaçoğlu’ndan oluşan bir topluluktur.

2006 yılında kurulup o günden bu yana “Drain” ve “Mind Healing” adlı iki demo çalışması, “Coexistence Key” adında yerli ve yabancı basın tarafından oldukça iyi notlar almış bir çıkış albümü kaydetmiştir. Ocak 2010 itibariyle başlanan yeni albüm ‘’Insistanbul’’un kayıtlarını bitirmişlerdir.

2006’dan bu yana içinde açık hava festivalleri ve kapalı klüp konserleri olan bir çok performans sergilediler. Bunlardan bazıları Exodus ile Studio Live’da , Caliban ile yine Studio Live’da, Testament ve Opeth ile Unirock 2008 Festivali, yine Testament ile 2009 Unirock Konserinde, Hatesphere ile Türkiye turunda, Sepultura, Kreator, Katatonia, Deathstars ile Profestival’de ve Quo Vadis ile Türkiye turunda sahne aldıkları performanslardır.

2009 yılının en iyilerini seçmek amacıyla Türkiye’nin en önemli metal portalı MetalTR.net ve Türkiye’nin en önemli müzik magazini Blue Jean tarafından yapılan anketlerde; aday olduğu 8 dalda 6 ödül almıştır. Aldığı ünvanlar arasında “Yılın En İyi Grubu”, “Yılın En İyi Albümü” ve ‘’ Yılın En İyi Myspace Sayfası’’yer almaktadır. Alınan bu başarı emsalleri arasında eşsizdir.

Insistence WEB:
http://www.myspace.com/ins​istencemetal
http://www.youtube.com/use​r/insisTV
http://www.insistencemetal​.com/
http://www.facebook.com/in​sistencemetal
http://www.reverbnation.co​m/insistence

Yorumlar

Taze haberler