Kangroove Zaman: 30 Eylül 2011 Cuma - 22:00 Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam 39.50 TL Öğrenci 29.50 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Kangroove @ Ghetto - Taksim - İstanbul

12 Ağustos 2011 00:00
Sahnede: Kangroove
Zaman: 30 Eylül 2011 Cuma - 22:00
Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam 39.50 TL
Öğrenci 29.50 TL
Bilet: biletix.com

R&B Funk Hip Hop Üzerinden Doğaçlama Onlardan Sorulur: Kangroove

Bora Uzer’in hiper enerjisine ilk şahit olduğumuz grup Kangroove, R&B, funk, hip-hop türlerini sahnede nereye varacağı belli olmayan bir eğlenceye dönüştürüyor. Canlı performanslarında yaptıkları bir yerden sonra tanımlanamayacak bir boyuta geçiyor ve dinleyiciyi de emprovize hareketlerin içine katıyor. Kesin olan tek şey gecenin yüksek enerjisi. Michael Jackson, Jamiroquai, Justin Timberlake aralardan kulağınıza gelecek birkaç isim. Tekirdağ Rakısı Trakya Serisi sponsorluğunda gerçekleşecek, 13 yıllık eğlenceli bir müzik gecesi için 30 Eylül akşamında bu kez Ghetto'dasınız.

13 Yıldan Kalan Başka İşler
- Bora Uzer yayınladığı solo albümde Pino Palladino, Chris Bailey gibi dünyaca ünlü müzisyenlerle çalıştı.
- Alp Ersönmez, kendi triosu dışında Quartet Muartet, İlhan Erşahin’s İstanbul Sessions, Wax Poetic İstanbul, Akın Eldes ve Önder Focan ile çalıştı.
- Mert Önal, Athena, Cahit Berkay Film Müzikleri Projesi (bu proje ile albüm kaydi da yaptı), Ilhan Ersahin’s İstanbul Sessions ve Aylin Aslim gibi isimlerle bir araya geldi.

Yorumlar

Taze haberler