Duman Zaman: 29 Ekim 2011 Cumartesi - 22:00 Mekan: Jolly Joker Balans - Taksim - İstanbul Fiyat: VIP - 111.00 TL Normal - 55.50 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Duman @ Jolly Joker Balans - Taksim - İstanbul

18 Ağustos 2011 00:00
Sahnede: Duman
Zaman: 29 Ekim 2011 Cumartesi - 22:00
Mekan: Jolly Joker Balans - Taksim - İstanbul
Fiyat: VIP - 111.00 TL
Normal - 55.50 TL
Bilet: biletix.com

İlk albümleri \"Eski Köprünün Altında\"yı 1999 yılında çıkartan Duman, daha önce \"Mad Madam\" adlı grupta beraber sahne alan Kaan Tangöze (vokal/gitar) ve Ari Borakas (bas) ikilisine, Batuhan Mutlugil (gitar)’in katılmasıyla kuruldu. İlk albümle beraber özellikle sahne performansına ağırlık veren grup, kısa sürede kendine sadık bir dinleyici kitlesi yaratmayı başardı.

2002 yılının Ekim ayında piyasaya sürülen “Belki Alışman Lazım” adlı ikinci albüm kayıtları, özellikle çıkış parçası \"Bu Akşam\" ve “Herşeyi Yak” coverıyla, Duman’ın Türkiye çapında tanınan bir rock grubu haline gelmesini sağladı. Türkiye’nin pek çok şehrinde konserler vererek hayranlarıyla buluşan Duman, bu performanslarını yansıtan ve Bostancı Gösteri Merkezi’nde kaydedilen konser albüm ve DVD'si çıkarttı.

2005'in Temmuz ayında piyasaya çıkan 3. albümleri, albüme ismini veren \"Seni Kendime Sakladım\" ve \"Aman Aman\"la büyük beğeni topladı. Bu arada grubun “İstanbul\" parçası Fatih Akın'ın İstanbul'un seslerini anlatan \"Crossing the Bridge\" belgeselinde kendisine yer buldu. Davul ustası Cengiz Baysal ‘ın gruba katılmasıyla yoluna devam eden Duman, sadece Türkiye ile sınırlı olmayıp Avrupa turneleri ve Amerika konserleriyle daha da büyük kitlelere ulaştı.

En son albümü 18 Mart 2009 tarihinde SONY MUSIC etiketi ile Duman 1 ve Duman 2 olmak üzere raflardaki yerini aldı. Bu albümdeki eserler de yine dinleyici kitlesinden büyük beğeni alırken hayran kitlesini daha da arttırdı.

Duman 29 Ekim'de Jolly Joker Balans'ta sizlerle olacak.

Yorumlar

Taze haberler