Can Bonomo Pijama Zaman: 17 Eylül 2011 Cumartesi - 22:00 Mekan: Bronx Pi Sahne - Taksim - İstanbul Bilet:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Can Bonomo @ Bronx Pi Sahne - Taksim - İstanbul

9 Eylül 2011 00:00
Sahnede:
Can Bonomo
Pijama
Zaman: 17 Eylül 2011 Cumartesi - 22:00
Mekan: Bronx Pi Sahne - Taksim - İstanbul
Bilet: biletix.com

“Tek kişilik renkli bir kabare\"ye benzetilen ilk albümü “Meczup” ile çok kısa sürede on binlere varan bir hayran kitlesi oluşturmayı başaran Can Bonomo, kıpır kıpır sahne performansı ile yeni sezonun ilk İstanbul konseri ile BronxPi Açılış Partisi'nde sahne alıyor!

Farklı ve cesur müzik çalışmaları ve internet üzerinden gerçekleştirdiği canlı konserler ile son günlerde dikkatleri çeken Can Bonomo, Alaturka nağmelerden indie melodilere gezinen, zengin ve müzikal olarak çok renkli sahnesi ile dinleyicilerin kulakları için yine bir ziyafet sunmaya hazırlanıyor!

Gece bununla sınırlı kalmayıp, After Party'de enerjik sahne performansıyla Pijama karşınızda olacak.Türkiye’nin birçok şehrinde verdiği konserlerle bol bol konuşulan Pijama, sahnedeki enerjisini yansıttığı ilk albümü Takma Kafanı ile 2010 Şubat ayında dinleyiciyle buluştu. \"Performans grubu\" sıfatına yakışır bir başlangıçla birçok şehri kapsayan konserlerle açılışı yapılan albüm; gerek sözler, gerekse sound olarak Türkiyeʼdeki melankolik grup müziğinden oldukça farklı, son derece eğlenceli ve pozitif bir duruşa sahip.

Pijama - After Party
Saat: 01:30

Yorumlar

Taze haberler