Dub FX Zaman: 20 Ekim 2011 Perşembe - 21:00 Mekan: Bronx Pi Sahne - Taksim - İstanbul Fiyat: Ayakta - 45.00 TL Bilet: biltix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Dub FX @ Bronx Pi Sahne - Taksim - İstanbul

23 Eylül 2011 00:00
Sahnede: Dub FX
Zaman: 20 Ekim 2011 Perşembe - 21:00
Mekan: Bronx Pi Sahne - Taksim - İstanbul
Fiyat: Ayakta - 45.00 TL
Bilet: biltix.com

Sanal ortamlarda paylaştığı sokak performansı videoları milyonlarca kez izlenen ve dünya çapında üne kavuşan Beatbox / Acapella üstadı Dub Fx (Benjamin Stanford), 20 Ekim Perşembe gecesi ilk defa Türkiye’de!

15 yaşında kurduğu Twitch ve N.O.N adlı grubunda halen birlikte çalıştığı Cade ile müzik yaparken solo kariyerine start... verip Avrupa yollarına düşen Dub Fx, efekt pedalları ve sesini kullanarak tamamen canlı olarak yaptığı looplardan oluşan müziği ile gittiği her yerde insanları büyülemeye devam ediyor. Beatbox / Acapella / Reggae ve Dub gibi türlerdeki eşsiz yeteneği sayesinde müzik otoritelerinin de saygısını kazanan Dub Fx aynı zamanda nişanlısı da olan Flower Fairy (Shoshana Sadia) ile birlikte sahne almaktadır.

Dub Fx bugüne kadar sokak performansları sırasındaki kayıtlarından oluşan 2 adet canlı ve 2 adet de stüdyo albümü yayınladı.

2009 yılında yayınlanan Everythinks A Ripple adlı stüdyo albümü aynı zamanda video kayıtları Bristollü film yapımcısı Ben Dowden tarafından yapılan Love Someone ve Flow adlı parçaları da içermekteydi. Her iki videonun Youtube’da izlenme sayıları 10 milyona ulaşmış ve sanatçının bugünkü ününe kavuşmasına büyük katkı sağlamıştır.

2010 yılında Melbourne'lü prodüktör Sirius ile Dub Fx and Sirius: A Crossworlds adlı ortak albümü yayınlanan sanatçı 2011’de ise Everythanks A Ripple (Remix Album) adlı bir remiks albümü, bir solo albüm ve birbirinden farklı pek çok sanatçıyla ortak projeler gerçekleştirmeyi planlamakta.

20 Ekim Perşembe gecesi Bronx Pi Sahne’de gerçekleşecek etkinliğin kapıları 21:00’da açılacak!

Yorumlar

Taze haberler