Soaked Zaman: 28 Ekim 2011 Cuma - 22:00 Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul Fiyat: 28.50 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Soaked @ Ghetto - Taksim - İstanbul

12 Ekim 2011 00:00
Sahnede: Soaked
Zaman: 28 Ekim 2011 Cuma - 22:00
Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul
Fiyat: 28.50 TL
Bilet: biletix.com

80’li yılların izlerini 2000’lerle başarılı şekilde birleştiren Soaked, Synth-Pop’a yeni bir sound getiriyor. Kusursuzca bestelenmiş İngilizce sözlü parçaları heyecan verici elektronik altyapılar ve güçlü vokallerle bütünleştiren grup, sahnedeki %100 canlı performanslarında kendi parçalarının yanı sıra coverlara da yer veriyor. Yüksek enerjili, seksi ve kışkırtıcı canlı elektronik performanslarıyla 2011’e sıkı bir giriş yapan Soaked, sahne performanslarını beş kişi ve bir görsel yönetmenle gerçekleştiriyor. Sahne şovlarına el emeği göz nuru kendilerinin oluşturduğu sıradışı görseller eşlik ediyor. 2010 Nisan'da ilk EP'leri \"Into The Light\"ı yayınlayan grup, bu sonbahar ilk albümlerini çıkartacak.

14 Ekim’de Fujiya&Miyagi “İki parti Bir konser” konseptinin ilk konserini vermek üzere Ghetto’da olacak. Fujiya Miyagi’ye Club Bangkok kurucusu Dou Orcan ve dirty disco setiyle Vulgar Fans eşlik edecek. 21 Ekim’de hiphop’ın sınırlarını değiştiren De La Soul Ghetto sahnesinde. 26 Kasım tarihinde geçen sezon Ghetto sahnesinin altını üstüne getiren Does it Offend You Yeah yeni albümleriyle geliyor.

Does it Offend You Yeah konseri de iki parti bir konser etkinliği dahilinde olacak. Açılışı Club Bangkok’un kurucusu Dou Orcan yani The Red Hood kapanışı ise Does It Offend You Yeah’den Dan Coop DJ setiyle yapacak. Ghetto’nun yeni sezonda üzerinde duracağı konseptlerden biri İki Parti Bir Konser. Bu sezon warm up ve after party’ler ana programlarımız kadar dikkat çekici olacak.

Yorumlar

Taze haberler