Bora Duran Zaman: 27 Ekim 2011 Perşembe - 21:00 Mekan: Jolly Joker İstanbul - Taksim - İstanbul Fiyat: VIP - 55.50 TL Normal - 28.00 TL Bilet:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Bora Duran @ Jolly Joker İstanbul - Taksim - İstanbul

13 Ekim 2011 00:00
Sahnede: Bora Duran
Zaman: 27 Ekim 2011 Perşembe - 21:00
Mekan: Jolly Joker İstanbul - Taksim - İstanbul
Fiyat: VIP - 55.50 TL
Normal - 28.00 TL
Bilet: http://web03.biletix.com/etkinlik/MLBYG/TURKIYE/tr

Söz yazarı ve bestecisi olduğu \"Gül Senin Tenin\" şarkısını bambaşka bir düzenlemeyle, yeniden yorumlayarak yayımlayan Bora Duran, sabırsızlıkla beklenen canlı performanslarıyla müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Yıllardır sahnede yorumladığı şekliyle kaydedilip, sadece dijital platformlarda yayımlanan \"Gül Senin Tenin\" şarkısıyla, sosyal paylaşım sitelerinde ve tüm radyo kanallarında, 2011 yazının en ilgi gören şarkılarından biri konumuna yükselerek dikkatleri üzerine toplayan Bora Duran ve Türkiye'nin önemli müzisyenlerinden oluşan orkestrasının, \"Her Sabah\" albümünden şarkıların yanısıra, kendilerine has düzenlemeleriyle çok özel cover şarkıların da yer alacağı canlı performansı, müzikseverlerin hafızalarında özel bir yer edinecek.

Ege Üniversitesi Konservatuarı klasik kemençe bölümü mezunu olan Bora Duran, uzun yıllar İzmir ve karşı kıyılarında sahne alır. İstanbul’da çeşitli stüdyolarda, birçok albüm projesine klasik kemençe, gitar, perdesiz gitar ve sesiyle katılır. 2010 yılında söz ve bestesi kendine ait 9 şarkının yer aldığı \"Her Sabah\" albümünü Pasaj Müzik etiketiyle yayınlar. 2005 yılında Mahsun Kirmizigül'ün de seslendirdiği söz yazarı ve bestecisi olduğu \"Gül Senin Tenin\" şarkısını 2011 yılında yeniden yorumlar. 2011 yaz sezonundan itibaren hafta içi her gün Fox TV'de yayınlanan \"Dinle Sevgili\" dizisinin müziklerini Harems ekibi ile birlikte yapmaya devam ediyor.

Yorumlar

Taze haberler