Badem Zaman: 11 Kasım 2011 Cuma - 22:30 Mekan: İstanbul Live - Beyoğlu - İstanbul Fiyat: 28.50 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Badem @ İstanbul Live - Beyoğlu - İstanbul

27 Ekim 2011 00:00
Sahnede: Badem
Zaman: 11 Kasım 2011 Cuma - 22:30
Mekan: İstanbul Live - Beyoğlu - İstanbul
Fiyat: 28.50 TL
Bilet: biletix.com

Akustik tınılarıyla çok sesli vokal düzenlemeleriyle, \"sevdanın şairi\" olarak anılan Karacaoğlan’ın şiirleriyle, sıcak ve samimi müzikal atmosferiyle Badem, İstanbul Lİve'da.

İlk albümlerinde “Sen Ağlama” parçasıyla çıkış yapan, ikinci albümü “S’onsuz” ile müzik listelerinde bir numaradan inmeyen Badem; 3b albümüyle başarısını bir üst seviyeye taşımaya hazırlanıyor. 1996 yılında Boğaziçi Üniversiteli üç öğrenci olan Barış, Devrim ve Mustafa tarafından vokal topluluğu olarak kurulan grup, ikinci albümünde sırasıyla Kalpsiz, Sensiz Kalacak Bu Şehir, Geceyedir Küsmelerim ve son olarak Bir An İçin videolarıyla büyük başarı kazanmıştı. Halk şiirinin en önemli şairlerinden olan ve aynı zamanda benzersiz aşk şiirleri yazmış olan Karacaoğlan’ın şiirlerindeki sadelik Badem’in müziğinin özünü oluşturuyor. Grup, Özlem Tekin’le Kalpsiz adlı şarkılarında düet yapmıştı.

Grubun içindeki birkaç değişikliğe rağmen, üyelerinin adlarının baş harfleri gizemli bir şekilde Badem kelimesini oluşturmaya devam ediyor. Badem’in üçüncü albümü 3b, Kasım ayında Taşoda Müzik ve Ellipsis ortaklığıyla raflardaki yerini aldı. Grubun üçüncü albümü olması sebebiyle geliştirilen 3 boyut konsepti kapsamında; albümün videoları ve fotoğrafları 3 boyut teknolojisiyle hazırlandı.

Müzik dünyasında kendine özgü bir yer edinen Badem, şarkılarında sevgiyi, insani duyguları, doğayı ince bir mizahla ele alıyor.

Yorumlar

Taze haberler