Keremcem Zaman: 19 Kasım 2011 Cumartesi - 22:30 Mekan: İstanbul Live - Beyoğlu - İstanbul Fiyat: 34.00 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Keremcem @ İstanbul Live - Beyoğlu - İstanbul

27 Ekim 2011 00:00
Sahnede: Keremcem
Zaman: 19 Kasım 2011 Cumartesi - 22:30
Mekan: İstanbul Live - Beyoğlu - İstanbul
Fiyat: 34.00 TL
Bilet: biletix.com

2005'te yaptığı ilk albümü \"Eylül\" ile Popsav ve Altın Kelebek ödüllerinde \"En İyi Çıkış Yapan Sanatçı\" ödüllerini alan Keremcem, 2006'da çıkan 2. albümü \"Aşk Bitti\" ile Kral Tv Müzik Ödüllerinde \"En İyi Pop Müzik Sanatçısı\" ödülüne de layık görüldü. Aynı yıl Haldun Dormen yönetmenliğinde \"Broadway’den İstanbul’a\" müzikalinde yer aldı. 3. albümü “Dokun” 2009 yılında dinleyicisiyle buluştu. Keremcem, Samsun Devlet Opera ve Balesi, Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası ile çeşitli projeler gerçekleştirdi. Yine Haldun Dormen yönetmenliğinde \"The Ratpack Show\"da Dean Martin'i canlandırdı.
4. albümü “Hayata”yı Pasaj Müzik etiketiyle Nisan ayında çıkaran Keremcem, 19 Kasım Cumartesi akşamı İstanbul Live sahnesinde dinleyicisiyle buluşuyor.

\"İyi Müzik içi\" sloganıyla yeni sezonda kapılarını açan İstanbul Live’da ilk kez sahne alan Keremcem, müzikal yolculuğuna başladığı yıllardan bugüne kadar herkesin eşlik etmekten mutluluk duyacağı şarkılarıyla sahnede olacak. Uzun zamandır konserler dışında bir mekanda sahne almayan Keremcem sürprizlerle dinleyicisini şaşırtacak.

Yorumlar

Taze haberler