Redd Jukebox Zaman: 19 Kasım 2011 Cumartesi - 21:00 Mekan: Bronx Pi Sahne - Taksim - İstanbul Fiyat: Ayakta - Tam: 39.50">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Redd & Jukebox @ Bronx Pi Sahne - Taksim - İstanbul

27 Ekim 2011 00:00
Sahnede: Redd
Jukebox
Zaman: 19 Kasım 2011 Cumartesi - 21:00
Mekan: Bronx Pi Sahne - Taksim - İstanbul
Fiyat: Ayakta - Tam: 39.50 TL
Öğrenci: 29.50 TL
Bilet: biletix.com

Redd
2005 yılında 50 / 50 ile başlayan müzikal yolculuğunu Kirli Suyunda Parıltılar, Plastik Çiçekler ve Böcek, Gecenin Fişi Yok (DVD) ile devam ettiren Redd, 2009 yılının Nisan ayında çıkardığı 21 ismini taşıyan konsept albümü ile müzik dünyasındaki yerini iyice sağlamlaştırdı. Kısa bir süre önce bir Çağan Irmak filmi olan Prensesin Uykusu’nun soundtrack albümünü piyasaya süren grup 8 Temmuz 2011de Bon Jovinin alt grubu olarak TT Arenada sahne aldı.

Doğan Duru : Vokal, Bas
Berke Hatipoğlu : Gitar, Geri Vokal
Güneş Duru : Gitar, Geri Vokal
İlke Hatipoğlu : Hammond, Piyano, Synth
Berke Özgümüş : Davul

Jukebox
Bir lise grubu olarak İstanbul (Erkek) Lisesi ve Galatasaray Lisesi okul stüdyolarında temelleri atılan grup, 2006 yılında Jukebox adını aldı.

Her cumartesi pop, pop rock, rock’n roll, oldies ve R&B ağırlıklı eğlenceli repertuarıyla Bronx'ta sahne almaya devam eden Jukebox; İstanbul'da Jolly Joker Balans, Balans, Ghetto, Bronx, Kemancı, Jazz Stop, Oldcity, Pulp, Studio Live, Olimpia Live ve Hamam Ekstra başta olmak üzere sayısız farklı mekanda; Bursa’da Kat 3, Resimli Bar ve Çaçaron’da; Eskişehir’de ise Glow ve Zed Bar'da konserler verdi. Yarım sezon Pulp’ta, 4 sene de Oldcity’de cuma geceleri bar programı yaptı. Başta birçok takipçisinin bulunduğu Boğaziçi, Galatasaray, Sabancı ve Koç üniversiteleri olmak üzere, birçok üniversite ve lise festivalinde sahne aldı. Levent Yüksel, Duman, Sakin, Şebnem Ferah, Aylin Aslım, Hande Yener ve Demet Akalın konserlerine ön grup oldu.

Ağustos 2009’da Timeout İstanbul’da, sadece 5 grubun girebildiği \"Favori Cover Grupları\" listesinde, \"Taksim’in en coşturan, en bilinen cover gruplarından\" açıklamasıyla ismi en üst sıraya yazılan Jukebox; Mart 2011’de ise aynı dergiye özel bir röportaj verdi. Ocak 2009’da Hürriyet Bursa’da iki habere konu olan gruptan, \"Bursa’nın en eğlenceli alternatif eğlence mekanlarından Kat 3 Bar’da sahne alan Jukebox, Bursalı eğlence severlere hareketli ve dans dolu saatler yaşattı\", \"Birbirinden güzel şarkıları Bursalı rock severler için söyleyen Jukebox, enerjisiyle herkesi canlandırdı\" ve \"Tam bir rock gecesi sunan Jukebox, Kat 3 seyircilerini bir dakika olsun yerlerine oturtmadı\" gibi ifadelerle bahsedildi.

İlk klibini Mart 2008’de, şarkının bestecisi Fikret Şeneş’in özel izni ile, coverlarından Uykusuz Her Gece’ye çeken grup, programlarında da yer verdiği 2 bestesi ve 2 coverından oluşan ilk EP’sini Mart 2011’de yayınladı.

Yorumlar

Taze haberler