Boogie Balagan Zaman: 6 Kasım 2011 Pazar - 00:00 Mekan: Araf - Beyoğlu - İstanbul BOOGİE BALAGAN TÜRKİYE TURUNDA !!! Dünya Müziği'nin">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Boogie Balagan @ Araf - Beyoğlu - İstanbul

31 Ekim 2011 00:00
Sahnede: Boogie Balagan
Zaman: 6 Kasım 2011 Pazar - 00:00
Mekan: Araf - Beyoğlu - İstanbul


BOOGİE BALAGAN TÜRKİYE TURUNDA !!!

Dünya Müziği'nin güzide ikilisi Boogie Balagan, HIKE EAST organizasyonunda Türkiye turnesine çıkıyor.

Boogie Balagan, 2002 yılında Fransa'da doğan bir "Palestisrael" hikâyesi. Yaptıkları işi "Bariyerleri yıkan Rock'n Roll" olarak tanımlayan grup, tam da bu tanımın hakkını verecek şekilde, biri Filistin , diğeri İsrail asıllı ikili, Ortadoğu'nun dilsel, kültürel ve fiziki bariyerlerini kışkırtıcı üslûbuyla parçalarken, barış mesajları yaymaktan da geri durmuyor.

İbranice'de 'karmaşa' anlamına gelen 'balagan' kavramından hareketle Türkçe'ye 'karmaşık boogie' şeklinde çevrilebilecek Boogie Balagan ismini alan ikili, bu ismin hakkını da fazlasıyla veriyor. Bir yandan müziğinde sayko-delik rock'ı ortadoğu titreşimleriyle birleştirirken, diğer yandan bunu yaparken kullandığı dil çeşitliliğiyle dikkat çekiyor: İngilizce, Fransızca, Arapça, İbranice, Yunanca ve Türkçe.

myspace : Boogie Balagan @ Myspace
facebook: Boogie Balagan @ Facebook
fb event: Facebook etkinlik


Hike East Hakkında:

Hike East, Türkiye’deki alternatif turizm kaynaklarıyla ilgili bilgiyi toparlayıp ulaşılabilir kılmayı hedefleyen bir bilgi paylaşım ortamıdır. Partnerlerinden toparladığı bilgiyi basılı ücretsiz dağıtılan bir kitapçık ve hikeast.com internet sitesi aracılığıyla kullanıcılarına ulaştırır. Hike East kullanıcıları bu bilginin yanı sıra partnerlerin sunmuş olduğu indirimler ve fırsatlardan da yararlanabilirler.

hikeast.com/
facebook.com/hikeast

Yorumlar

Taze haberler