Yılbaşı partisi Zaman: 31 Aralık 2011 Cumartesi - 21:00 Mekan: Resimli - Görükle - Bursa Fiyat: Tam: 60 Öğrenci: 40 Yılbaşı Partisi">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yılbaşı Partisi 31 Aralık Cumartesi @ Resimli - Görükle - Bursa

5 Kasım 2011 00:00
Sahnede: Yılbaşı partisi
Zaman: 31 Aralık 2011 Cumartesi - 21:00
Mekan: Resimli - Görükle - Bursa
Fiyat: Tam: 60
Öğrenci: 40

Yılbaşı Partisi

31 Aralık Cumartesi

Yılbaşı Partisi Resimli Bar – Kampus Resimli Bar Yılbaşı Programı

Resimli Bar yeni yılı büyük bir yılbaşı partisi, muhteşem eğlenceler ve büyük süprizler ile karşılamaya hazırlanıyor. Resimli Bar Uludağ Üniversitesi öğrencilerine yakın olması açısından Görükle Kampsünde bulunan Holiday Inn Hotel’in altına taşınmış ve yaptığı büyük organizasyonlarla öğrencilere ve Bursalılara unutulmaz dakikalar yaşatmış ve yaşatmaya devam ediyor.
Resimli Bar, yılbaşına da özel bir program hazırladı. Resimli Bar yaklaşık 1000 kişi kapasitesi ile Bursa’nın büyük eğlence mekanları arasındadır.

2011 yılı geride kalıyor ve 2012 yılı geliyor yeni bir yıl yeni bir umut ve bu yılı evde oturarak değil gönlünüzce eğlenerek karşılayın resimlide karşılayın ki bütün bir yılınız öyle geçsin.

İşte size Resimli Bar’ın Yılbaşı gecesine özel olarak Yılbaşı Partisinden birkaç tiyo.

* 31 Aralık 2011 yılbaşı gecesi Resimli Bar’da Grup Delta sahne alacaktır. Gelin size biraz grup Delta’dan bahsedelim. İlk olarak Wade ismiyle 2004 yılında kurulan grup, büyük yol katederek 2007 yılında “12. Roxy Müzik Günleri’nde” 3.’lük ve Tuborg özel ödülü olmak üzere iki ödüle birden layık görüldü. Bunun akabinde Anıl Tütüncüoğlu ve Ferman Akgül’ün başında bulunduğu yarışmada ‘Hayalin Peşinden’ isimli şarkıları ödül aldı ve bu parçaya bir de video klip çekildi. 2008 yılında da ack ‘Daniel’s Rock Competition’ adlı yarışmada ‘Dönmedolap’ isimli şarkılarıyla Türkiye’de en iyi 10 grup arasında yer almayı başardılar. Grup Delta bugünlerde albüm hazırlıkları da yapıyor. Etkileyici ve pozitif enerji veren performansları ile dinleyicelerini coşturmaya devam ediyorlar.

* Ünlü 4 DJ ve 2 canlı müzik grubu ile bu yıl birlikteyiz.

Resimli Bar Yılbaşı Partisi Fiyatları
Öğrenci : 40 TL
Tam : 60 TL

İlk içki ücretsizdir.
Balık köfte sucuk ekmek ızgara çerez meyva tabağı fiyata dahildir.
3 bira 10 TL!
Gece sonunda ücretsiz servis imkanı.

Yorumlar

Taze haberler