Büyük Ev Ablukada Zaman: 16 Aralık 2011 Cuma - 22:30 Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam 34.00 TL Öğrenci 24.00 TL Bilet:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Büyük Ev Ablukada @ Ghetto - Taksim - İstanbul

28 Kasım 2011 00:00
Sahnede: Büyük Ev Ablukada
Zaman: 16 Aralık 2011 Cuma - 22:30
Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam 34.00 TL
Öğrenci 24.00 TL
Bilet: biletix.com

Gerçek bir rock’n’ roll şovu yapıyorlar, nereden geldiği bilinmiyor, ne söylediği anlaşılmıyor, ne yapacağı müphem, müzik sahnesinin alıştığımız yüzüyle bağlarını koparmış bir grup, Büyük Ev Ablukada. Alttan alttan gelen bir dalga gibi kulaktan kulağa yayılan albümsüz müzikal bir oluşum. Diyoruz ki; eğer Anita Pallenberg devrinde var olsalardı, eminiz Pallenberg Büyük Ev Ablukada’nın peşinde olurdu.

Ve Büyük Ev Abluka’da diyor ki;

“Merhabayın; ben Büyük Ev Ablukada. Ghetto’da gördüm Gepetto Ustayı, dedi bende kal, olur tabii. 16 Aralık 2011 full faça elektrikli kadro ordayız. Kulise 8 tane basket topu, Çorum'dan leblebi ve üç tane kova burcu Afyonkarahisarlı istiyoruz. Hala albümümüz yok, hala konserlerde ne dediğimiz anlaşılmıyor ve şişman hala şişman. (ya aslında şu an full kadro Ankara'dan dönüyoruz, uçaktayız! We gonna die Charlie, bu yol sana dar Charlie.)

Ne diyordum, Ghetto ablukada, ahanda türbülans .. Uçak sarsıyor dedeler. Konsere gelin ölmeden önce bizi bir görün. Bazılarınızı öpüyoruz. Şimdi reklamlar: Büyük Ev Ablukada groupie sektörüne yepyeni bir heyecan getiriyor. Süloyla groupie atölyesi her ayın son cuması Foça'da.”

Warm Up : Dancing Birds Feel The Beat 21:30
Büyük Ev Ablukada: 22.30
After Party: Dancing Birds Feel The Beat

Yorumlar

Taze haberler