Kreş Zaman: 24 Aralık 2011 Cumartesi - 21:30 Mekan: Bronx Pi Sahne - Taksim - İstanbul Fiyat: Ayakta - Tam: 23.00 TL Öğrenci: 18.00 TL Bilet:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Kreş @ Bronx Pi Sahne - Taksim - İstanbul

28 Kasım 2011 00:00
Sahnede: Kreş
Zaman: 24 Aralık 2011 Cumartesi - 21:30
Mekan: Bronx Pi Sahne - Taksim - İstanbul
Fiyat: Ayakta - Tam: 23.00 TL
Öğrenci: 18.00 TL
Bilet: biletix.com

Kreş ile unutulmaz dakikalar yaşamak için 24 Aralık Cumartesi günü yine Bronx'ta buluşalım!

Gözleri olup görmeyenlere, kulakları olup duymayanlara müziğin en Kreş, sözün en ‘Çıplak’ hali!
Çanakkaleli gruptan 2. albüm rafalarda yerini alamaya hazır: Kreş Çıplak

2010 yılının ortalarında başladıkları yeni albümleri ‘Kreş Çıplak’ı Ali Güçlü Şimşek prodüktörlüğünde 2011’in son baharında yayınlayacak. Grup bu albümlerinde dinamik bir sounda sahip olan ‘Tuzak’, ‘Özgürlük’, ‘Şehrazat’ gibi şarkılarla birlikte ‘Gül Açan Dudaklar’ ve ‘Laf Aramızda’ gibi balladlara imza attı.

2007 yılında ‘Zaman Yok’ isimli ilk albümlerini Tarkan Gözübüyük prodüktörlüğünde yayınlayan Kreş, ‘Terli ve Kirli’, ‘Yarım Kalan Şarap’, ‘Zaman Yok’ gibi başarılı hit şarkılara imza atmıştı.

Serkan Ferat, Ufuk Özcan ve Emrah Atay’dan oluşan Kreş, hayata farklı açılardan girerek yeni fikirlerle müziklerini besliyorlar. Duyulmak istenmeyen ya da duyulamayacak sözlere de değinen grup ‘Kreş Çıplak’ta bunu tüm açıklığıyla gözler önüne seriyor.

Tüm enstrümanların canlı çalındığı albümde söz ve müzikler Kreş’e ait olunca dinleyicilerin ruhları rahattan hazırola geçiyor. Kendi içlerine özgür yolculukları ve varoluş kaygılarını, güçlü ve zengin bir rock sounduyla birleştiriyor Kreş.

Sembolik ve melankolik tuzakları, laf cambazları, geçmiş ve geleceğe avaz avaz özgürlükleri, rehin alınmış aşkları ve müziklerine inandıkları hayat var müziklerinde. Gerçekleri tüm çıplaklığıyla anlattıkları umut içeren sözleri var yeni albümlerinde. Umut varsa hayat var! Bu yüzden gözlerini karartıp, ‘Kreş Çıplak’ çıktı yola

Albümün prömiyeri 14 Mart tarihinde myspace üzerinden yapıldı, ilk video klip ‘Gül Açan Dudaklar’ çok yakında müzik kanallarında olacak.

Yorumlar

Taze haberler