Nautilus Zaman: Her perşembe - 21:00 Mekan: Rock N Rolla - Beyoğlu - İstanbul Fiyat: Giriş ücretsiz İlk olarak 1994 yılında İstanbul’da kurulan">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Nautilus @ Rock N Rolla - Beyoğlu - İstanbul

1 Aralık 2011 00:00
Sahnede: Nautilus
Zaman: Her perşembe - 21:00
Mekan: Rock N Rolla - Beyoğlu - İstanbul
Fiyat: Giriş ücretsiz

İlk olarak 1994 yılında İstanbul’da kurulan \"Nautilus\" grubu, yeni albümleri “Haydi Söyle” ile müzik marketlerde yerini almaya hazırlanıyor. Türkiye’de uzun yıllardır boş kalan '' hard rock'' kulvarında şarkılar üreten ve yorumlayan grubun yeni albümü, birbirinden güzel dört parçadan oluşuyor. Vokalde Türkiye’deki en güçlü seslerden sayılabilecek Vakhtang Makalatia (Vaho), Elektrik Gitar’da birçok ünlü gitariste ders vermiş olan İzi Eli, Bas Gitar’da albüme ismini veren, \"Haydi Söyle\" parçasının bestecisi Zafer Atalay, Davul’da başarılı performansıyla Volkan Emişoğlu’ndan oluşan grup, yeni albümünde bir Zülfü Livaneli parçası olan “Leylim Ley” i adeta yeniden canlandırıyor.

Bir maxi single özelliği taşıyan bu albümle, rock müzik severlerle tanışacak grubun, şimdiden İstanbul’da kendine has bir hayran kitlesi oluşmuş durumda. Albümü dinlerken 2010' lu yıllardan kurtulup, kendinizi 80' lerde bulmanız mümkün. Hard rock tarzında klasikleşmiş parçaları da, kendi çizgilerinde yorumlayan grubun, bu albümünde \"Geceler\" parçası, kendisine has melankolik tarzıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Her Perşembe Rock n Rolla Bar da

Yorumlar

Taze haberler