Rox Zaman: 16 Aralık 2011 Cuma - 22:30 Mekan: İsim: Garaj İstanbul Semt:Galatasaray Şehir: İstanbul Adres: Tomtom Mah. Yeni Çarşı Cad. Kaymakam">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Rox

15 Aralık 2011 00:00
Sahnede: Rox
Zaman: 16 Aralık 2011 Cuma - 22:30
Mekan: İsim: Garaj İstanbul
Semt:Galatasaray
Şehir: İstanbul
Adres: Tomtom Mah. Yeni Çarşı Cad. Kaymakam Reşat Bey Sok.
Fiyat: 45.00 TL
Bilet: biletix.com
--
Rough Trade Records’un Haziran 2010 çıkardığı Rox’un çıkış albümü “Memoirs” ile Rox büyük beğeni kazandı ve binlerce hayran edindi, dünyayı turladı.

The Telegraph: ‘ Memoirs Rox’u pop soul tacı için gerçek bir aday yapmıştır’.
The Guardian: ‘Roxanne Tataei, içinde Paul Weller ve Mark Ronson gibi isimlerin de oldugu geniş bir hayran kitlesi edinecek kadar uzun süredir etrafta…. Vokalleri zarif, şarkı trip hop weepie (Page Unfolds), ya da Motown etkileşimli dans (Do As I Say) da olsa, asla hiçbir notayı ziyan etmiyor.’

Aylarca süren ‘Memoirs’ turundan sonra, Rox kendini bir yıllığına dış dünyaya kapatıp gönlüne daha yakın yeni şarkılar yapma kararı aldı. Janis Joplin, The Black Keys ve The Dead Weather gibi gruplardan ilham alan Rox, içinde Rock’n Roll’un yumuşak seslerini barındıran yeni bir soul sound yarattı.

Bu yıl yeni grubuyla albümünü bağımsız olarak çıkaracak olan Rox’un yeni şarkıları hiçbir zaman olmadığı kadar ham, taze ve seksi.

http://twitter.com/escape_to_music
https://www.facebook.com/EscapeToMusic

Yorumlar

Taze haberler