Cüneyt Ergün Zaman: 18 Ocak 2012 Çarşamba - 21:00 Mekan: Jolly Joker İstanbul - Taksim - İstanbul Fiyat: 1. Kategori - Normal 22.50 TL">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Cüneyt Ergün @ Jolly Joker İstanbul - Taksim - İstanbul

21 Aralık 2011 00:00
Sahnede: Cüneyt Ergün
Zaman: 18 Ocak 2012 Çarşamba - 21:00
Mekan: Jolly Joker İstanbul - Taksim - İstanbul
Fiyat: 1. Kategori - Normal 22.50 TL
Öğrenci 17.50 TL
Bilet: biletix.com

Sözünü ve müziğini Cüneyt Ergün'ün yazdığı \"Bilinmeyen Saati Uygulaması\" isimli şarkı internet üzerinde 10 milyonun üzerinde tıklanınca yapımcılığını Studio Canal'ın yaptığı cesaretin var mı aşka? ( jeux d'enfans) adlı film Türkiye'de satış patlaması yaptı. 2003 yılında gösterime giren film dikkatleri üzerine çekmeyi başaramamıştı.
Bilindiği gibi sanatçı studio canaldan filmin telif haklarını alıp geçtiğimiz aylarda sıradışı şarkısına klip yapmış ve büyük beğeni toplamıştı. Şarkının internet üzerinde yaptığı patlamadan sonra klibindeki filmi merak eden binlerce kişi filmi sipariş etmeye başladı. Yıllar sonra filmin türkiye pazarına hızlı bir giriş yapmasından dolayı studio canal yöneticileride şaşkınlıklarını gizleye bilmiş değiller.

Aynı zamanda müzik öğretmeni olan Cüneyt Ergün müziğe 4 yaşında artık ağlamaktan sıkılıp, ıslık çalmaya merak sardığında başladı. Orta okulda fen bilgisi öğretmenine ışığın herhangi bir cisimde kırıldığında renk, kalpte kırıldığında aşk olduğunu idda ettiğin de gelecekte ne olacağını tahmin etmek kahanet sayılmazdı.Müzik lise yıllarında bir tutkuya dönüştüğünde ilk bestelerini dinlettiği arkadaşlarından olumlu sinyaller aldığını farketti. Kendine özgü şarkıları ve bu şarkılarda ebiyatla olan sıkı dostluğu sayesinde yazdığı ''hiçbir vücut ısısı değiştirmiyorsa mevsim normallerini, sevmekte yok artık hiç kimseyi'' gibi sıra dışı şarkı sözleri onu daha albümü çıkmadan internet üzerinde hatırı sayılır bir dinleyici kitlesine ulaştırdı. Sosyal paylaşım sitelerinde 10 milyona yakın görüntülenmeler alan sanatçı şu sıralar ilk albümünü ( Bilinmeyen Saati Uygulaması ) dinleyicileriyle buluşturuyor.Aynı zamanda yazdığı denemeler ve şiirlerden oluşan 'Yerçekimsiz Söylemler Kılavuzu' adlı kitabını da edebiyat sevenlerin beğenisine sunacak olan Cüneyt ERGÜN, yerçekimine ' hoşçakal ' diyeceği o kaçınılmaz an gelmeden önce edebiyat ve müzik alanında anlamlı ve kayda deger işler yapmayı planlıyor.

Yorumlar

Taze haberler