Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Kara Kutu @ Saklıkent - Ankara

15 Kasım 2004 00:00
Sahnede: Kara Kutu
Zaman: 3 Aralık Cuma 2004
Mekan: Saklıkent - Ankara
Fiyat: Tam: 17MTL - Öğr: 14,5MTL

Kara Kutu

On parmağında on hüner insan Turgut Berkes tiyatrocu, ressam, şarkı sözü yazarı ve besteci olarak verdiği sayısız ürün listesine bir yenisini avantgarde tarzı müzikseverlerin hatırlayacağı gibi 2000 yılında Om Müzik etiketiyle eklemişti. Avantgarde müzik dadaizm, post-chamber, minimalizm, ambient, new-age, post-jazz gibi birçok türü içeriyor. Ve bu tarzın en iyi yerli malı örneği Kara Kutu, nihayet Ankaralı müzikseverlerle buluşuyor.

90’ ların başlarında başlayan albüm çalışmaları olmaz türlü aksaklık ve şanssızlığa rağmen 1999 yılında tamamlandı ve otoritelerden tam puan aldı. Bir ünlüler geçidi olan albüme Fuat Güner, Özkan Uğur, Fahir Atakoğlu, Orhan Atasoy gibi isimlerin katkılarına ek olarak Göksel, Yavuz Çetin, Volkan Başaran, Berna Keser, Tarkan Gözübüyük, Can Şengül, Sarp Özdemiroğlu, Gürcan Konanç, Gota Yashiki de bizzat albüm kayıdı içinde yer alarak destek verdiler.

Kara Kutu albümü ile Turgut Berkes 3 Aralık Cuma 2004’te Saklıkent Eğlence ve Kültür Merkezi’nde Ankara’nın tanınmış gruplarından 84 ‘ün alt grup olarak çıkacağı bir konser verecek.

Turgut Berkes: Vokal, akustik ve elektrik ritim gitar
Timur Kurşunoğlu: Davul ve vokal
Faruk Kavi: Elektrik gitar ve vokal
Ayça Sarıgül: Bas, vokal, obua

Yorumlar

  • Ya nolur Allah'ın adını veriyorum.Bİri sevabına Ayça Sarıgül ile tanışma fırsatı tanıyabilir mi?Beyaz şov'u aradım gençlik festivaline de gidecem.Ulaşamıyorum.Nolur bilen biri varsa numarası ya da maili,msni ulaşabileceğim herhangi bir yolu bana öğretebilir mi?Onunla tanışmak istiyorum.
    Üye
    ilkem
    Tarih
    12 Haziran 2005 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler