Mabel Matiz Zaman: 26 Ocak 2012 Perşembe - 21:30 Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam 23.00 TL Öğrenci 18.00 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Mabel Matiz @ Ghetto - Taksim - İstanbul

23 Aralık 2011 00:00
Sahnede: Mabel Matiz
Zaman: 26 Ocak 2012 Perşembe - 21:30
Mekan: Ghetto - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam 23.00 TL
Öğrenci 18.00 TL
Bilet: biletix.com

Büyük Ses Getiren Mabel Matiz Ocak Ayında Ghetto’da!

Ghetto, ilk albümüyle alttan alta büyük ses getiren Mabel Matiz’i ağırlıyor. Adını “Kumral Ada Mavi Tuna” adlı romanda yer alan Tuna karakterinin takma isminden alan Mabel, Matiz’i ise müziğini iyi tanımladığına inandığı “çok düşkün, sarhoş” anlamlarına gelen eski yunanca kökenli argo kelimeden alıyor.

İnternet üzerinden geniş bir hayran kitlesine ulaşan Mabel Matiz, kendiyle aynı ismi taşıyan ilk albümünü geçtiğimiz yaz aylarında piyasaya sürdü. Mabel Matiz ilk günden bu yana başta müzik eleştirmenleri, köşe yazarları olmak üzere çok geniş müziksever bir kitlenin büyük takdir ve beğenisini topladı Hali hazırda albümdeki şarkıları ve canlı performanslarından oluşan video kayıtları sosyal medyada en fazla paylaşılan sanatçıların başında gelen Mabel Matiz’in albümü, müzikseverler tarafından 2011 yılının en farklı, samimi, gerçek ve cesur albümlerinden biri olarak tanımlanıyor.

Mabel Matiz, Keremcem, Teoman ve Göksel gibi isimlerin yeni albümlerine verdiği söz ve bestelerle de Türk müzik sahnesinde çok önemli bir besteci ve söz yazarı olarak da yer alacağının ilk sinyallerini vermiş durumda. Hayranlarının yaptığı müzik türünü “Matizm” olarak değerlendirdiği sanatçı, bu konuda yepyeni bir akımın yaratıcısı olarak da dikkat çekiyor.

Kent ozanı olarak tanımlanan Mabel Matiz ilk albümünden şarkılarıyla -yeni yılın ilk ayını geride bırakmadan- 26 Ocak akşamı Ghetto sahnesinde olacak.

Yorumlar

Taze haberler