A State of Mind Zaman: 9 Şubat 2012 Perşembe - 22:00 Mekan: Bronx Pi Sahne - Taksim - İstanbul Fiyat: Ayakta - 39.50 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

A State of Mind @ Bronx Pi Sahne - Taksim - İstanbul

27 Aralık 2011 00:00
Sahnede: A State of Mind
Zaman: 9 Şubat 2012 Perşembe - 22:00
Mekan: Bronx Pi Sahne - Taksim - İstanbul
Fiyat: Ayakta - 39.50 TL
Bilet: biletix.com

Easternbull Entertaintment Sunar: A State of Mind (ASM) 09 Şubat'ta İstanbul'da

ASM için 2011 yılı, 2. albümleri \"Crown Yard\"ın yayınlanması ile müzikal anlamda olgunluğa ulaşmalarının kanıtlandığı yıl oldu. İlk albümleri \"Platypus Funk\" ve Wax Tailor ile yaptıkları beraber çalışmalarla Avrupa'da ciddi bir dinleyici kitlesi edinen ASM, ikinci albümlerinde Motown Soul, Roots Reggea, Afrobeat ve en saf haliyle Funk gibi tarzları harmanlayarak \"70lerden bir filmin soundtracki\" havasını yakaladı.

ASM'nin uluslararası üne kavuşmasının ilk adımları Wax Tailor ile birlikte yaptıkları \"Positively Inclined\" ve \"Say Yes\" adlı parçalarla atıldı. \"Positively Inclined\"ın NBA'09 oyununda kullanılması ise grubun müzik dünyasındaki yerini sağlamlaştırdı. Tüm Avrupa'yı turlamaya başlayan grup Francofolies Festival, Garorock, Hip Hop Kemp ve Glastonbury gibi büyük festivallerde boy gösterdi.

Müzikal tarzları açısından adı Jurassic 5, The Pharcyde ve A Tribe Called Quest gibi gruplarla birlikte anılan A State Of Mind'ın canlı performansları ise Green-T ve FP'nin vokallerinin DJ, VJ ve MPC dehası Fade'in performansı ile sınırlı kalmayıp üç tane üflemeli çalgıyı (Saksafon, Trombon ve Trompet) içermesi açısından hem işitsel, hem de görsel bir şölen vaadediyor.

A State Of Mind, ilk konserlerini vermek üzere 8 ve 9 Şubat tarihlerinde Easternbull Entertainment organizasyonuyla Türkiye'yi ziyaret edecek.

9 Şubat Perşembe gecesi Istanbul Bronx'ta gerçekleşecek konseri kaçırmayın.

Yorumlar

Taze haberler