Long Distance Calling Zaman: 27 Ocak 2012 Cuma - 21:00 Mekan: Bronx Pi Sahne - Taksim - İstanbul Fiyat: Ayakta - 39.50 TL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Long Distance Calling @ Bronx Pi Sahne - Taksim - İstanbul

27 Aralık 2011 00:00
Sahnede: Long Distance Calling
Zaman: 27 Ocak 2012 Cuma - 21:00
Mekan: Bronx Pi Sahne - Taksim - İstanbul
Fiyat: Ayakta - 39.50 TL
Bilet: biletix.com

Almanya'nın Post - Rock'a Yön Veren En Önemli Gruplarından Long Distance Calling İlk Defa Türkiye'de!

2006 yılında kurulan Long Distance Calling, tarzları post-rock veya indie / progressive rock olarak tanımlansa da kalıplarından son derece uzak durmaya çalışan bir grup. Parça bazında hareket ettiğini söyleyen grubun dinleyicilere sunduğu müzikal çeşitlilik de yaklaşımlarının bir ödülü.

Yakın zamana kadar boy gösterdikleri Rock am Ring, Roadburn, Area 4, Summerbreeze gibi önemli festivallerdeki performanslarıyla da göz dolduran grup; eski Anthrax vokalisti John Bush, The Haunted'den Peter Dolving ve Katatonia'dan Jonas Renkse gibi isimleri konuk ettiği parçalarıyla da dinleyicilere güzel süprizler sunmakta.

2011 yılı başlarında 3. albümlerini yayınlayan Long Distance Calling' in aynı sahneyi paylaştığı gruplar arasında Opeth, Katatonia, Anathema, Dredg, Deftones, Mogwai ve daha niceleri bulunmakta.

Diskografi
Satellite Bay- 2007
090208 (Split-EP) - 2008
Avoid The Light - 2009
Long Distance Calling - 2011

Ön grup: Mauna Kea
Mauna Kea
Dünyanın başlıca rasathanelerinden birine ev sahipliği yapan Hawaii'deki uyuyan yanardağ Mauna Kea'nın ismi, 2009 yazında Mehmet Yaranona, Mete Yafet, Koray Erkan ve Yiğit İrde için farklı bir anlam kazandı. Okyanus derinliklerinden yükselip gözlerini sonsuzluğa diken bu devasa kara parçası, beraber ses çıkarmaya henüz başlamış olan grubun zihninde çalanların, kendilerince en anlamlı yansıması oldu.Kayıt ve miksi grubun kendisi tarafından, mastering'i ise Alan Douches (Alkaline Trio,This Will Destroy You,Mastodon) tarafından yapılan ve Aisha Records etiketiyle 2012'nin başında yayınlanması beklenen Scales adlı albümlerinin lansmanı öncesinde, Mauna Kea parçalarını ilk kez bu etkinlikte sahneye taşıyacak.

Tür meraklıları için, garanti vermeksizin geliyor: Mauna Kea'nın çoğunlukla enstrümantal olan müziği, post-rock, progresif rock, elektronik müzik, caz ve muhtemelen başka türlerin yanı sıra, grubun doğum yeri olan İstanbul'un etkilerini taşıyor.

27 Ocak 2012 Cuma gecesi Easternbull Entertainment organizasyonuyla Istanbul Bronx'ta gerçekleşecek ve Long Distance Calling'in ilk Türkiye konseri olma özelliğini taşıyan gecenin biletleri satışta.

Yorumlar

Taze haberler