Bülent Ortaçgil Zaman: 13 Ocak 2012 Cuma - 22:00 Mekan: Olimpia Event Hall - Taksim - İstanbul Fiyat: Tam: 39.5 TL Öğrenci: 30 TL Kapıda:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Bülent Ortaçgil Konseri @ Olimpia Event Hall - Taksim - İstanbul

10 Ocak 2012 00:00
Sahnede: Bülent Ortaçgil
Zaman: 13 Ocak 2012 Cuma - 22:00
Mekan: Olimpia Event Hall - Taksim - İstanbul
Fiyat: Tam: 39.5 TL
Öğrenci: 30 TL
Kapıda: 40 TL

Yeni yılın ilk Bülent Ortaçgil konseri Olimpia Event Hall'de!

Türkiye’de şehir müziğinin önemli isimlerinden Bülent Ortaçgil, ‘Sen’ isimli yeni albümünü Ada Müzik’ten çıkarttı. Her zamanki gibi tüm söz ve bestelerde sanatçının imzasını taşıyan ‘Sen’ çok özel Ortaçgil şarkılarıyla bezeli. Bülent Ortaçgil, yoğun konser temposuna rağmen yedi yıldır albüm yapmamıştı. Son çalışması ‘Sen’de yer alan yeni şarkılar sanatçının sevenlerini ziyadesiyle memnun edeceğe benziyor. Albümde müziklerin yanı sıra şarkı sözlerinin de şiirselliği göze çarpıyor.

‘Sen’de Ortaçgil her zamanki gibi gitar ve vokaliyle yer alırken usta müzisyenler Baki Duyarlar (klavye), Cem Aksel (davul), Gürol Ağırbaş (bas gitar), Birol Ağırbaş (perküsyon) ve Barlas Tan Özemek (elektrik gitar) enstrümanlarıyla sanatçıya eşlik ediyor. Sen'in ilginç bir özelliği de 14 kişilik bir yaylı gurubuyla çalınmış olması. Bu kayıtlar Hollanda'da Power Sound stüdyosunda gerçekleştirildi.

Diğer kayıtlar Türkiye'de Ortaçgil'in yıllardır birlikte çaldığı arkadaşlarıyla yapıldı. Düzenlemeler ise Baki Duyarlar’a ait. Sanatçının son stüdyo albümü ‘Gece Yalanları’nı 2003 yılında yine Ada Müzik etiketi ile yayınlamıştı.

Yorumlar

Taze haberler