Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

VJ Workshop @ Galatasaray ITM - Beyoğlu - İstanbul

28 Ocak 2012 00:00
Video Art ve VJ'lik nedir? Görüntü ve ses nasıl canlı olarak bir araya getirilir? Hareketli bir imajın yaratılmasında kullanılan temel teknik ve ekipmanlar nelerdir?

Yurtiçi ve yurtdışında Murat BOZ, Nil KARAİBRAHİMGİL, Zuhal OLCAY,Paul OAKENFOLD, Dj Storno, Hans Peter LINDSTROM ve Mondual gibi birçok Dj, grup ve sanatçıya hazırladığı sahne tasarımı, enstellasyon ve müzik videosu ile yakından tanıdığımız T. Hüseyin KURU ile VJ Workshop başlıyor..

Günümüzde yeni bir dijital sanat formu olarak karşımıza çıkan VJ'lik mesleğinin gelişimine genel bir bakış yapacağımız,sinema, müzik, plastik sanatlar, fotoğraf ve mimari gibi birçok farklı sanatsal disiplinden beslenen VJ'lik mesleğinin dünyadaki gelişimi, interaktif tasarım ve video-mapping, kullanılan ekipman ve programların incelenmesi. ses-görüntü ilişkisi,hareketli imajlar ve grafiklerin yaratılmasında kullanılan VDMX, Quartz Composer, After Effects gibi programlar üzerinde pre-production ve live-mixing teknikleri, ayrıca
midi controller ve video mixer gibi ekipmanları kullanarak ses tabanlı video kontrolü ve mikslenmesi konularınında inceleneceği 6 hafta sürecek workshopun sonunda katılımcılar kendi Live Video Mixlerini hazırlayarak katılım belgesi ile programı sonlandıracaklardır.

Katılım ve detaylı bilgi için [email protected] adresine isim soyisim ve iletişim numaranızı mail olarak yönlendirebilir, okulumuzu ziyaret edebilir 0212 244 0 333 ve 0555 456 7 003 den bize ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Taze haberler