Gitarizma Zaman: 11 Şubat 2012 Cumartesi - 22:00 Mekan: Crossroads - Çayyolu - Ankara Adres: Alacaatlı Yolu Terra Site No : 2/6 Çayyolu Telefon: 0536">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Gitarizma @ Crossroads - Çayyolu - Ankara

1 Şubat 2012 00:00
Sahnede: Gitarizma
Zaman: 11 Şubat 2012 Cumartesi - 22:00
Mekan: Crossroads - Çayyolu - Ankara
Adres: Alacaatlı Yolu Terra Site No : 2/6 Çayyolu
Telefon: 0536 594 43 73
Fiyat: 15 TL (100 adet ile sınırlıdır.)
Kapı Gişesi Biletleri : 25 TL (300 adet ile sınırlıdır.)
Bilet: mybilet.com
Crossroads Çankaya
Random Pub Tunalı
Random Pub Çayyolu
--
Türk rock sahnesinin şahsına münhasır gitaristleri Gür Akad, Cem Köksal ve Serdar Öztop , rock veteranları Alpay Şalt, Çağatay Ateş ve Bülent Güven ile Gitarizma olarak adlandırdıkları bir proje grubu kapsamında buluştular.

Süper beşli farklı konserlerde farklı konuk gitaristler ile sahne alacak. Kurtalan Ekspres ile tanıdığımız GÜR AKAD, yaptığı çalışmalarla yurtdışında da kabul gören ender sanatçılardan CEM KÖKSAL, solo çalışmalarından ve BULUTSUZLUK ÖZLEMİ'nden hatırlayacağımız SERDAR ÖZTOP, Gitar Devleri Ankara Buluşmasında Ankaralı rock müzik severlerin çok yakından tanıdığı bir ismi, SÜLEYMAN BAĞCIOĞLU' nu konuk ediyor.

2005 yılında temelleri atılan proje 2012 yılıyla beraber İstanbul konserleriyle hızlı bir start aldı. Şimdi sıra Ankara da.

GİTARİZMA, yurtdışında AL DI MEOLA, JOE SATRIANI, STEVE VAI gibi isimler tarafından denenmiş ve beğeni toplamış 3 süper gitarist konseptinin Türk versiyonu sayılabilir. Konserlerde farklı konuk gitaristlerle karşılaşmanız sürpriz olmasın! Zaman içerisinde sahnede olması muhtemel gitaristler arasında CENK EROĞLU, METİN TÜRKCAN, OKAN ERSAN gibi isimler var.

Yorumlar

Taze haberler