Catfight Kimse Zaman: 25 Şubat 2012 Cumartesi - 21:00 Mekan: Pulp - Taksim - İstanbul Fiyat: Ücretsiz Catfight ">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Catfight - Kimse @ Pulp Live Concert Hall @ Pulp - Taksim - İstanbul

24 Şubat 2012 00:00
Sahnede: Catfight
Kimse
Zaman: 25 Şubat 2012 Cumartesi - 21:00
Mekan: Pulp - Taksim - İstanbul
Fiyat: Ücretsiz

Catfight

2011’in başlarında vokalde Gizem ZEREY ve bas gitarda Tolga KAYA tarafından temelleri atılan Catfight, gitarda Utku Fırat ÜNSAL ve davulda Soner ÖZIŞIK’ın katılmasıyla son halini aldı.
Catfight, günümüz modern pop şarkılarını sahnede elektronik altyapılar ve kendine özgü tarzıyla yorumlayarak farklı bir tarz yaratmak ve dinleyicileri eğlendirmek için yola çıkmıştır.


Vokal : Gizem ZEREY
Gitar : Utku Fırat ÜNSAL
Davul : Soner ÖZIŞIK
Basgitar: Tolga KAYA



Kimse

Hayatlarımızın birbirinin içine geçtiği, başkalarının bizim için uygun gördüğü kimliklere sımsıkı bağlı olduğumuz topraklarda yaşıyoruz. Bir birey olarak yapabileceklerimizle var olup, yalnızlığımızı doya doya yaşayabileceğimiz alanlar, zamanlar oldukça az. Yalnızlık bizim için olumsuz bir kelime haline gelmiş. Herkesin diğerlerini içine çekmeye çalıştığı bir sarmalın içindeyiz ve bu sarmaldan çıkanlara pek yaşama alanı bırakmıyoruz. İşte bunlar yüzünden herkesi belli bir gruba dahil edip, kategorize etmeye çalışıyor; mutlaka bir yerlere ait olması, olunması gerektiğini zannediyoruz.
Biz bunları reddediyoruz. Ne bir gruba dahiliz, ne de birilerini bir yerlere koymak peşindeyiz. Yeri geldiğinde çoğunluğun sesi, yeri geldiğinde herkesin karşısında olma gayreti içerisindeyiz. O yüzden biz kimseyiz.
2009`da temelleri Onur ve Burak tarafından atılan grup, çeşitli konserler ve çalışmalardan sonra 2010 Mart`ında İnfekt adı altında bir EP yayınladı. Birçok eleman değişikliğinin ardından, 2009`da Orhun'un ve 2010 sonlarında Yağmur'un katılımıyla grup son halini aldı. 2011 yılında Kimse adını alarak şarkılarını yeniden kaydetti ve konserlerine başladı.
Kimse'nin esas hedefi kendi şarkılarını yapıp, her fırsatta seyircisiyle buluşmaktır.

Telefon
2122930765-5352231061
İnternet Sitesi
http://www.PulpLive.net/
http://www.formspring.me/PulpLive
http://twitter.com/PulpLiveConcert
E-mail: [email protected]

Yorumlar

Taze haberler