Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Koca GaRaJ Cebe Sığdı

1 Mart 2012 00:00
Akıllı telefonlarla internette dolaşıldığında karşılaştığımız türlü sorunları GaRaJ.org'da yaşamamak için yeni bir proje yürütüyoruz: Mobil arayüz - Cep GRJ! Hemen telefonunuzdan GaRaJ.org'a girip deneyebilirsiniz.

Sitenin mobil araçlardan izlenmesi sırasında görüntülenen ve özellikle hareket halindeyken ihtiyaç duyulacak bilgileri derleyip ziyaretilerine sunan bu yeni arayüzde alttaki bölümleri bulabilirsiniz.

:: Müzisyen
Grup ve müzisyen arama ilanları, GRJ gruplarına linkler. Çalmak istediğiniz grubun ilanlarını kaçırmayın. GaRaJ'ı her yerden takibe alın.

:: Alışveriş
Alınık satılık ilanları ve GRJ dükkanları linkleri. En yeni ilanları istediğiniz yerden çok hızlı kontrol edebilirsiniz. Beklediğiniz aleti kaçırmayın.

:: Bugün ne var?
GaRaJanda'dan bugünkü etkinlikler. Dışarıdasınız, nereye gideceğinize karar vermeye çalışıyorsunuz, bir de GaRaJ'a göz atın!

:: Söz - Tab - Nota
Stüdyodasınız, parçanın akorlarını, sözlerini evde unuttunuz: Hızla ulaşın!

:: Stüdyo bul
Size en yakın stüdyoyu bulup iletişim bilgilerine ulaşmak artık çok daha kolay: Mutlaka deneyin.

:: Eğitim
Ders veren ve isteyen ilanlarıyla, GaRaJ eğitim kurumu linkleri.

Pek yakında yeni araçları da ekleyeceğimiz mobil arayüzü denemek için telefonlarınızdan (*) GaRaJ.org'a girebilirsiniz. Linki bookmarklarınıza da eklemenizi öneriyoruz.

Tabi her zaman olduğu gibi GaRaJ Böcekleri kolonisinden hatalar, öneri ve eleştirilerinizi bekliyoruz. Koloninin ilgili konusuna ulaşmak için tıklayın!

(*) Arayüz iPhone, Android, Blackberry, araçların standart tarayıcıları ve Opera mini dahil olmak üzere tüm mobil araçlardan sorunsuz çalışacak şekilde optimize edilmiştir.

Yorumlar

Taze haberler