Red Hot Chili Peppers Zaman: 8 Eylül 2012 Cumartesi - 00:00 Mekan: Santral İstanbul - Silahtarağa - İstanbul Fiyat: Belli değil 8">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Red Hot Chili Peppers Istanbul Konseri @ Santral İstanbul - Silahtarağa - İstanbul

2 Nisan 2012 00:00
Sahnede: Red Hot Chili Peppers
Zaman: 8 Eylül 2012 Cumartesi - 00:00
Mekan: Santral İstanbul - Silahtarağa - İstanbul
Fiyat: Belli değil

8 Eylül Cumartesi akşamı Santral İstanbul’da müzikseverleri muhteşem bir konser bekliyor. İstanbul’a ilk defa gelen Red Hot Chili Peppers, dünya çapında yaklaşık 60 farklı şehri kapsayan turnenin Türkiye ayağında İstanbullu müzikseverler ile buluşacak.
Bugüne kadar gerçekleştirdiği başarılı konserlere bir yenisi ekleyen Pozitif, farklı tarzları, eğlenceli sahne performansları, inanılmaz enerjileri ile tüm dünyada beğeni toplayan ve Türkiye’de büyük bir hayran kitlesi olan rock grubu Red Hot Chili Peppers’ı ağırlıyor! Yapılan araştırmalarda Türkiye’ye gelmesi istenen sanatçılar arasında birinci sırada yer alan Red Hot Chili Peppers, Santralistanbul’da bu konser için özel olarak hazırlanan sahnede, sürpriz şovları ve klasikleşmiş hitlerin yanı sıra yeni albümleri I’m With You parçalarının da yer alacağı unutulmaz bir konsere imza atacak.
Yedi grammy ödüllü ve multiplatinum sahibi Red Hot Chili Peppers tarihteki en başarılı rock gruplarının arasında gösteriliyor. Bugüne kadar 60 milyon üzerinde albüm satışına imza atan grup, en iyi rock albümü, en iyi rock sanatçısı, en iyi rock performansı gibi birçok dalda Grammy ödülü kazandı. Radyolarda en çok çalınan parçalar sıralamasında üst sıralarda yer alan grubun parçaları arka arkaya toplam 81 hafta 1 numara kalmayı başardı. Son yıllarda en çok aranılan gruplar arasında da ilk sıralarda yer alması da bunun kanıtı! Rock, punk ve funk üçlemesinden oluşturdukları eşsiz sound ile kategorilerinden sıyrılmayı başaran grup, bu sound’un yanı sıra sahnede sergiledikleri sürpriz performanslar ve etkileyici sahne kostümleriyle farklarını ortaya koymayı başarıyorlar.
1983 yılından beri Californication, Otherside, Scar Tissue, Under the Bridge gibi dünyada yankı uyandıran hitlerin sahibi olan grubun 8 Eylül’de İstanbul’da sahne alacağı Santral İstanbul konserinin biletleri çok yakında biletix.com , tüm biletix gişelerinde ve Biletix i-phone uygulaması ile satışta olacak.

Ulaşım Hakkında:
Günün erken saatlerinde şehrin 3 farklı noktasından hareket edecek ücretsiz shuttle imkanı ile müzikseverlerin ulaşımı da kolaylaşacak. Karaköy, Taksim/Gümüşsuyu ve Mecidiyeköy’den tüm gün boyunca kalkacak bu shuttle’lar ücretsiz olup, etkinlik bitimine kadar hizmet verecektir.

Yorumlar

Taze haberler