Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Albüm :: Kent - Ne Kadar Mutlu

9 Mayıs 2012 00:00
Bazı şarkılar akustik, serin, sakin, romantik, bazı şarkılar elektronik, sıcak, hareketli, eğlenceli

Kent'in ilk albümü "NE KADAR MUTLU", Arpej Yapım etiketiyle  müzik marketlerdeki yerini aldı.
 
Abdullah Bülbül (vokal, gitar)ve Seçkin Ara'dan (gitar) oluşan Kent’in "NE KADAR MUTLU" albümünde on şarkı yer alıyor. Albümdeki şarkıların tüm söz ve müzikleri Abdullah Bülbül’e düzenlemeleri Göktuğ Şenkal ve Arbak Dal'a aittir.
 
"NE KADAR MUTLU" albümündeki şarkılar, aşkları, yalnızlıkları, umudu, hüznü kısacası şehrin ta kendisini anlatıyor. Rock müziğinin geleneksel yapısının korunduğu şarkılar, akustik zemin üzerinde besteledikten sonra günümüz modern elektronik alt yapısı ile
kaynaştırılarak oluşturuldu. 



Albümün ilk video klibi “Hayatın Yolları” isimli şarkıya Eray Mert’in yönetmenliğinde Maslak’ta çekildi. 16 saat süren çalışmalar sonunda tamamlanan video klip, ergonomisi ve hafifliği nedeniyle Türkiye'de ve dünyada henüz kullanılmaya başlanan Red kameranın en
son modeli olan "Epic" ile çekildi. Ethem Onur Sevim'in kurgusunu yaptığı klipte, grubun performans görüntüleri ve İstanbul ‘dan Kent manzaraları bulunuyor.
 
Biyografi

Kent, 2002 yılında Abdullah Bülbül ve Seçkin ARA tarafından kuruldu.Bugüne kadar bir sürü üniversite ve mekanda akustik konserler verdiler. 2005 yılında bünyesine üflemeli vurmalı enstrümanları katarak çeşitli üniversite festivallerinde sahne aldı.

Tüm beste çalışmaları kendilerine ait olan KENT grubu 2007 yılında o dönem "Badbukalemun" adıyla katıldığı “AVEA Patlıcan Müzik” yarışmasında “Ne Kadar Mutlu” adlı şarkısıyla Türkiye birincisi oldu. Sonrasında Abdullah Bülbül ve Seçkin ARA "Kent" ismi ile müzik hayatlarına devam ederek 2010 yılında albüm çalışmasına başladı. Doğru zaman dedikleri 2012 de KENT “NE KADAR MUTLU” albümü ile müzikseverlerin karşısına çıktı.

İletişim
kentofficial.com/
facebook.com/kentofficialtr

Yorumlar

Taze haberler