Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Galatasaray ITM Online Burs Yarışması Başlıyor!

17 Temmuz 2012 00:00
Türkiye’nin ilk müzik teknoloji ve görsel sanatlar eğitim merkezi Galatasaray İTM her yıl olduğu gibi bu yıl da programlarında burslu okuma imkanı sunuyor.

Galatasaray ITM, 20 Temmuz -28 Temmuz 2012 tarihleri arasında yapılacak olan yarışmada başarılı olan adaylara yeni dönemde Galatasaray İTM'nin Music Production, Müzik Teknolojileri- Tonmaisterlik, TV –Radyo İletişim-Film Prodüksiyon , Dijital Grafik Sanatları bölümlerinde burslu olarak okuma imkanı veriyor..

Son döneminin en iyi çıkış yapan ve başarılarını aldıkları ödüllerle taçlandıran gruplarından MODEL in gitaristi Okan Işık , Galatasaray İTM Müzik Prodüksiyon bölümünde burslu olarak eğitim gören isimlerdendir.

MODEL'in ''Buzdan Şato''albümünde aldığı eğitimin çok faydasını gördüğünü belirten Okan Işık gibi başarıyı tesadüfe bırakmamak, profesyonellerle iç içe sektöre işler üretmek için tek yapmanız gereken 28 Temmuz 2012 tarihine kadar www.muzikteknolojileri.com adresini tıklayarak istediğiniz bölümle ilgili olan testi yanıtlamak.

Birincilerin %100 burs kazanacağı yarışmada dereceye giren adayları da çeşitli hediyeler bekliyor…


Yarışmaya katılım ücretsizdir. Katılımlar 20 Temmuz itibariyle aktif olacaktır. Detaylı bilgi için 0212 244 0 333

Galatasaray ITM

Yorumlar

Taze haberler