Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bekçi'den mesajınız var

9 Kasım 2012 00:00
Yıllardır bekçiliğini yaptığım güzide GaRaJ’ımızda, son günlerde bir hareketlenme var ki sormayın. İçerideki zibidiler geçen gelmiş bana, “usta biz işleri büyütmeye karar verdik” diyorlar. “Efendiler, oturun oturduğunuz yerde, durduk yere başıma fazladan iş çıkarmayın” dedim. Çocuklar ne yaptı? Tam da benim tahmin ettiğim şeyi: Beni dinlemediler.

Neymiş efenim, GaRaJ bundan böyle yalnızca müzikle uğraşan insanları aynı platformda buluşturmakla kalmayacakmış, bir de üstüne müzikle ilgili haberler falan yayınlayacakmış. Bu işi çok ciddiye alacakmış, ülkenin müzikle ilgili hizmet veren en iddialı sitesi olacakmış.

Baktım iş ciddiye biniyor, “Tamam lan, dedim, ben de yardım ederim zibidiler!”.

O gün bugündür GaRaJ için yaptıklarımız say say bitmez. Logomuzu toparladık, ana sayfaya el attık, renkleri değiştirdik, haber akışını başlattık, profillere yeni özellikler kattık, ana menümüzü sadeleştirdik. Velhasıl kelam GaRaJ’a bir cila attık, yepyeni yüzüyle karşınızdayız. Çocuklar sağ olsun minnet kabilinden, tepeye de yakışıklı bir vesikalığımı iliştirdiler. Hepimize hayırlı uğurlu olsuuuun!

10 Sene önce işe başlarken ellerimle yazdığım şu haberden başlayan macera nerelere geldi, baktıkça gözlerim doluyor.

İmza: GaRaJ Bekçisi

Yorumlar

Taze haberler