Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Magazin

Nick Cave and the Bad Seeds’ten İyi Haber

19 Kasım 2012 00:00
Mick Harvey, Blixa Bargeld gibi isimlerin uzun sure hizmet verdiği ve Nick Cave’in önderliğini yaptığı Nick Cave and the Bad Seeds, alternatif Rock denince akla gelen ilk gruplardan biri.

1983 yılında Nick Cave ve Mick Harvey'in üyesi olduğu The Birthday Party’nin dağılmasıyla kurulan grup, tam 14 stüdyo albümüne sahip.
Şarkıları birçok ünlü sinema filminde Soundtrack olarak kullanılan ve dünya çapında milyonlarca albüm satma başarısı gösteren gruptan, güzel haberlerimiz var.

En son çıkardıkları 'Dig, Lazarus, Dig!!!' albümünden bir sene sonra grubun önemli üyelerinden Mick Harvey'in grubu bırakması, hayranlarını üzmüştü. Fakat Nick Cave and the Bad Seeds hız kesmeden devam ediyor.

Nick Cave, BBC 6’ya yaptığı açıklamada yeni albümün hazır olduğunu söyledi. 15. stüdyo albümüyle ilgili fazla detay vermeyen sanatçı, çıkış tarihi olarak 2013 Şubat'ını işaret ediyor.

Yeni albümden oldukça memnun olduğunu söyleyen Nick Cave, bu albümün daha önce The Bad Seeds ile birlikte yaptıkları işlerden oldukça uzak, yeni ve heyecan verici olduğunu belirtiyor.

Yazan: Sercan Saka

Yorumlar

Taze haberler