Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Modern Zaman Ozanları Atışıyor

19 Kasım 2012 00:00
Türkiye’nin en önemli iki müzik grubu arasında kaldığınızı hayal edin. Jüri sizsiniz ve biri kazanmak zorunda. Red Bull SoundClash'ten bahsediyoruz. Modern zamanın aşık atışmasından.

Karşılıklı olarak kurulan iki sahne ve ortalarındaki müzikseverlerden oluşan organizasyon, Türkiye'nin en önemli gruplarından Athena ve Manga'yı birbirine düşürecek. Dinleyenlerin alkışlarıyla kazananın belirleneceği organizasyon, 2006 yılından beri dünyanın çeşitli ülkelerde boy gösteriyor. Bugüne kadar pek çok ünlü sanatçıyı keyifli bir rekabet havasına sokan olan organizasyon, 14 Aralık’ta Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek.

SoundClash 4 Turdan Oluşuyor
İlk olarak kendilerine ait 3 şarkıyı seslendiren sanatçılar, seyircileri ve kendilerini ısındırıyorlar ve yarışma başlıyor.

Yarışmanın ilk turu Manga ve Athena'nın birlikte belirlediği bir şarkının yeniden yorumlanmasıyla başlıyor.

İkinci turda devralma süreci başlıyor. Bir grup başladığı şarkıyı yarıda kesiyor ve diğer grup kaldığı yerden devam ediyor.

Üçüncü tursa SoundClash. Yani gruplar kendi şarkılarını başka bir müzik türüyle yeniden yorumluyorlar. Örnek olarak Rock şarkının Punk ya da Caz yorumu gibi.

Son olaraksa Joker turu var. Gruplar seyirciyi kazanmak için Joker olarak beklettikleri bir veya daha fazla sanatçıyı sahneye konuk ediyorlar.

Bakalım yarışmanın galibi kim olacak?

Yazar: Sercan Saka

Yorumlar

Taze haberler