Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

We Will Rock You İstanbul'da!

22 Kasım 2012 00:00
Londra’nın en ünlü müzikali 'We Will Rock You', dünya turnesinin 10. yılında İstanbul'da da düzenleniyor. 17 ülkede 12 milyondan fazla kişi tarafından izlenen ve Queen’in en iyi 24 şarkısından oluşan, ödül rekortmeni muhteşem müzikal, Avrupa Turnesi kapsamında BKM organizasyonu ile ilk kez Türkiye’de gerçekleşecek.

Müzikalin biletleri, Queen’in efsanevi solisti, Rock Tanrısı Freddie Mercury’nin 21. ölüm yıl dönümünde satışa çıkıyor.

Biletler, 24 Kasım Cumartesi Günü Satışta!
'We Will Rock You' müzikali, 2013 yılının Mayıs ayında 16 gösteri için Türkiye’ye gelecek. Robert De Niro ve Queen grubunun ortaklığıyla Freddie Mercury anısına sahneye konulan müzikal, dünya tiyatrolarındaki emsalsiz başarısının ardından, dünya arenalarında aynı gecede binlerce Rock sever ile buluşacak. We Will Rock You, Finlandiya, Danimarka, İrlanda, Hollanda, Lüksemburg, Çek Cumhuriyeti, Japonya, Yeni Zelanda, Avusturalya ve Bulgaristan'ın yanı sıra 3–12 Mayıs 2013 tarihleri arasında ilk kez Türkiye’de sahnelenecek.

45 yaşında hayata veda eden, yaptığı müzikle milyonların hayranlığını kazanan gerçek adı, Farrokh Bulsara olan Freddie Mercury, geniş kitlelerce Rock müziğin en büyük vokalistlerinden biri olarak kabul edilmiş, sahnedeki duruşu ve gösterileriyle dünyanın en güçlü vokallerinden biri olarak anılmaktadır. We Will Rock You müzikali de Queen'i sırtlanarak aydınlatan, opera ile Rock müziğin harmanlandığı yeni bir müzik anlayışı ile dünyayı kasıp kavuruyor.

Biletleri 24 Kasım’dan itibaren satın alabilirsiniz.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgi, GaRaJanda'da!

Yazar: Onur Narinoğlu

Yorumlar

Taze haberler