Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Magazin

Cengiz Baysal Takipçileriyle Buluşuyor

24 Kasım 2012 00:00
Cengiz Baysal İstanbul Agop Sponsorluğunda Cross Workshop Studio'da takipçileriyle buluşuyor.
Cengiz Los Angeles’da geçirdiği 98-99 yıllarında “Musicians Institute” okulunda öğretim üyesi , “Los Angeles City College” okulunda ise “Advisory Board” üyesi olarak görev aldı
Çalıştıgı müzisyenler arasında Ron Affif, Kerem Görsev, Aydın Esen, Mercan Dede , Okay Temiz, İlhan Erşahin, Emin Fındıkoğlu,Tuna Ötenel, Nguyen Le, Dave Samuels, Eve Cornelius, Chip Crafword, Audio Fact Grubu, Ali Perret, Tiger Okoshi, İmer Demirer, Paula West gibi isimleri sayabiliriz.

Cengiz Türkiye’ye dönüş yaptığından bu yana yoğun bir tempoda yurtdışı performanslarına devam etmektedir. Blue Note ( Newyork), Bimhouse (Amsterdam), North Sea Jazz, Montreux Jazz, Jazz a Vienne, Rhythm Sticks (Londra), Ethnosur, Ethnomalaga (İspanya), Moers (Almanya), Jazzy Spring in Bucharest, Viyana O.R.F. ve Joe Zawinul’s Birdland konserlerini bu etkinlikler arasında sayabiliriz.

Duman grubunun albüm kayıtlarında yer alan Cengiz Baysal, 2007 yılı Şubat ayında Alen Konakoğlu'nun askere gitmesinden sonra gruba eşlik etmeye başlamış ve hala devam etmektedi
Etkinliğimiz de çekilişle birlikte, 3 Kişiye İstanbul Agop'dan zil , 2 kişiye Studyo Cross'tan 4 saat Prova verilecektir.
Cross Workshop Studyo
1 Aralık Cumartesi Saat: 17:30
Atıf Yılmaz Cad. Güney Han. No:2 Kat:3 Beyoğlu / İstanbul


Sınırlı sayıda katılımcı alabileceğimiz için lütfen hazırlamış oldugumuz katılımcı formunu eksiksiz doldurunuz.

http://www.crossworkshop.com/

Yorumlar

Taze haberler