Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler

GRJ Buluşması 22 Temmuz 2004

23 Temmuz 2004 00:00
İstanbul'lu GRJ üyeleri buluştular, buluşmaktan tutuştular!

Partiye gelen ve gelmek isteyip de gelemeyen arkadaşlara çok teşekkür ederiz.

Buluştular



Merhaba arkadaşlar.

22 Temmuz Cuma günü GaRaJ üyeleri Taksim'de harika bir partide bir araya geldiler. Partiye gelen ve gelmek isteyip de gelemeyen arkadaşlara çok teşekkür ederiz. (Geleceğini söyleyip de gelmeyenler gıcık listemize eklenmiştir yine de ;))



Bu güzel gün ile ilgili yorumlarımı aktarayım sizlere:

Buluşma noktası ve zamanı Galatasaray Lisesi önü saat 19:00 'du, fakat ben her zaman yaptığım gibi 1 saatlik rötarla orada olabildim. Sağolsunlar, taksim'in sarhoş gençlerinin yardımıyla gidilecek yer olan Arsenlupen'i buldum ritm'cim Bora'yla birlikte..

Bara girdiğimde zaten hemen GaRaJ ekibini tanıdım :) Arkada dev www.GaRaJ.org pankartıyla (!!) barda ilk göze çarpan bizim ekipti.. 15-20 kişilik bir kalabalık olarak barın büyük bir kısmını işgal etmiştik.. Ortama girdiğimiz gibi gayet sıcak bir muhabbetin içinde bulduk kendimizi. Zaten ortak zevklere sahip insanların buluşmasında daha başka birşey beklenemezdi. Fakat daha önceden internetten tanıştığım insanlarla ilk buluşmalarımızı da hatırlamama rağmen bu kadarını da beklemiyordum açıkçası. Zaten resimlerden de bu akşamki samimiyeti anlayabilirsiniz.

İlerleyen saatlerde bu kadar müzikle ilgilenen insan varken, bu fırsat bir daha ele geçmez diye düşündüm ve hep beraber stüyoya gitme fikri geldi aklıma ve arkadaşlara sundum :) Zaten biraz müzik için kanı kaynayan arkadaşlar da hemen uyum sağladılar. Sanki kırk yıllık arkadaşlar gibiydik... Zamanın akışının farkında bile değildik...Sonra bir stüdyo aramaya başladık.. Gece bekçilerinin yardımıyla açık bir stüdyo bulabildik 11:00 sularında... :) Gürültülü bir soundcheck'ten sonra Çalmaya başladık.. Vokalde Ktulu (ben), ibibik (back) ve Kannp (back) ikilisi, bassta (gitistbass veya barathalas değişimli olarak), ritm'de gitist, lead'de badcatgarfield, davulda ise Ktulu(ben), baranthalas, ibibik, yiaa, kısaca herkes her enstrüman çaldı neredeyse. :) Baranthalas bass gitardan çıkacak ve çıkamayacak her sesi çıkartarak herkesi büyüledi :) , gitist distortion'un sesini böğrümüzde hissettirdi, davulda ise baranthalas'ın müthiş performansıyla yine coştuk :) (keşke aynı anda ikisini de çalabilseydin baran ;) )

Evet, GaRaJ ve GaRaJ ailesi için unutulmaz bir geceydi 22 Temmuz 2004... badcatgarfield'ı kediden küçük bir köpeğin kovalaması, stüdyoya verecek paramızın neredeyse çıkışmaması :) ve gece 1:30 sularında ev'i bulabilmemizle gerçekten hayatımızdaki en unutulmaz günlerden biriydi... Gelen gelmeyen ve destek olan herkese teşekkür ediyoruz.



GaRaJ sakinleri adına Ktulu



Çaldılar



GaRaJ Buluşması 22 temmuz 2004 
GaRaJ Buluşması 22 temmuz 2004 
GaRaJ Buluşması 22 temmuz 2004

GaRaJ Buluşması 22 temmuz 2004 
GaRaJ Buluşması 22 temmuz 2004 
GaRaJ Buluşması 22 temmuz 2004

GaRaJ Buluşması 22 temmuz 2004 
GaRaJ Buluşması 22 temmuz 2004 
GaRaJ Buluşması 22 temmuz 2004 



Yorumlar

Taze haberler