Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GaRaJ.org Yılbaşı Rehberi

26 Aralık 2012 13:40
2013 yılına sayılı günler kala, GaRaJ.org ekibi olarak, sizlere müziğin ve eğlencenin adreslerini verelim istedik. Yılbaşını müziksiz geçirmek istemeyenler, aşağıdaki mekanlara ve partilere mutlaka bir göz atmalı.

İstanbul

Shaft (Kadıköy): Shaft Yılbaşı Gecesi
Kadıköy sokaklarında yılbaşı gecesi göğe selam var. Shaft yeni yıla Kurtalan Ekspres ve The Flat Band ile merhaba diyor! Saat 22:00'den itibaren The Flat Band eğlenceli repertuvarıyla sahnede olacak. Ardından Kurtalan Ekpres yeni oluşumuyla sizleri selamlayacak. Kısacası yılbaşını Shaft'ta geçirenler, müziğe doyacaklar.

Livane Pub (Kadıköy) : Livane Pub Yılbaşı Gecesi
DJ performansıyla başlayacak yılbaşı akşamı, gece yarısı Marsis’in sahne almasıyla doruğa ulaşacak. Karadeniz Rock sevenler için tam anlamıyla eşsiz bir gece yaşanacak gibi...

Babylon (Taksim): Virgin Radio Yeni Yıl Partisi
Babylon’dan iki mekanlı parti! Virgin Radio sponsorluğunda Babylon ve Babylon Lounge'da iki parti birden gerçekleşecek. Babylon'da DJ Erkan Yavaş gelmiş geçmiş tüm zamanların en Hit şarkılarıyla ve yıl başına özel performanslarıyla sizleri karşılıyor olacak. Babylon Lounge'da ise DJ Selami Bilgiç, House müziğin en iyi örnekleriyle Babylon Lounge'da DJ kabininde olacak.

Babylon
22:00 Warm Up
23:30 DJ Erkan Yavaş
Babylon Lounge
22:00 Warm Up
23:30 DJ Selami Bilgiç

Ghetto (Taksim): Yeni Yıl Partisi! + Lady Lou Burlesque Show
Üç ayrı DJ'den yeni yıla uygun eğlenceli müzikler, üçüncü katta Balkan partisi, isteyene yılbaşı yemeği, isteyene gece yarısından sonra terasta atıştırmalıklar ve ünlü Burlesque Yıldızı Lady Lou! Avrupa'nın önde gelen Burlesque dansçılarının bağlı olduğu Cirque Rouge'un en önemli isimlerinden ödüllü Lady Lou'dan, başka bir yerde bulamayacağınız Burlesque şov…

Ankara

If Performance Hall (Kavaklıdere): Yılbaşı Partisi
Ankaralı müzikseverleri If Performance Hall'da yılbaşı eğlencesi bekliyor. High Five grubu ve İzgi gecede sahne alıp, Ankaralıları coşturacak.

21:00 Kapı Açılış
22:00 High Five
01:00 İzgi

Yazar: Onur Narinoğlu

Yorumlar

Taze haberler