Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ayşe Deniz Gökçin'den 'Another Brick In The Wall' Yorumu

3 Ocak 2013 16:12
Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük değerlerden Ayşe Deniz Gökçin, 'Pink Floyd Lisztified: Fantasia Quasi Sonata' isimli albümle dinleyenleri karşısına çıkıyor. Sanatçının Franz Liszt'in 200. yılı anısına çıkardığı ve Pink Floyd şarkılarını içeren Single'ında Hey You, Wish You Were Here ve Another Brick in the Wall gibi şarkıların piyano yorumları bulunmakta.

Ayşe Deniz Gökçin
Gökçin, eğitimin Londra'da bulunan Royal Academy of Music'de tamamladı. 5 yaşında piyano eğitimine başlayan sanatçı, yeni dönem klasikçilerin önemli temsilcilerinden biri.

Sanatçının Lintz'in Dante Sonatından etkilenerek hazırladığı Another Brick in the Wall yorumuna aşağıdaki bağlantı ile ulaşılabilir.



Gökçin'in hazırladığı bu muhteşem Another Brick in the Wall yorumu, geride bıraktığımız dönemde yapılmış "Serdar Ortaç yorumu kadar popüler olur mu" sorusunun cevabı ise biraz buruklukla verilebiliyor. Ülkemizin uluslararası mecrada başarılı müzisyen yetiştiremediğine dair öngörüyse bu soruyla bağlantılı. Acaba güzel ülkemiz uluslararası mecrada temsilci yetiştiremiyor mu? Yoksa uluslararası başarıya sahip sanatçılarımızın ismi ülkemizde mi yeterli saygıyı görmüyor? Bu çıkmazı açmak ise daha uzunca bir süre mümkün olmayacak.

Yazar: Sercan Saka

Yorumlar

Taze haberler