Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

How I Met Your Mother ile Dünyanın Müziği

7 Şubat 2013 21:54
How I Met Your Mother 2005 yılından itibaren tüm dünyanın ilgisini üzerine çekmiş bir TV serisi. Ülkemizde de ciddi bir seyirci kitlesinin takip ettiği serinin oyuncularından Cobie Smulders'ın hayat verdiği karakter Robin Scherbatsky nedeniyle GaRaJ gündemine düşen serinin, 90'lar sonrası Pop müziğini en iyi anlatan karakterlerden birine sahip olduğunu düşünüyoruz.

Dizinin ilk sezonundan günümüze harika bir performans gösteren Robin Scherbatsky bilinen diğer adıyla Robin Sparkles Kanada'nın eski çocuk yıldızlarından. Karakterin farklı bölümlerde eğlenceli skeçler halinde sunulan şarkıları komik olmanın ötesinde, dönem müziğini de yansıtıyor. Yayımlanan son bölüm ile kimlik değiştirerek yeni müzik düzenine kendini uyduran Rock Star Robin Daggers'ın şarkısı P.S. I Love You aşağıdaki bağlantıdan izlenebilir.



Haber Notu: 90'lar sonrası ABD ve ABD'li müzik şirketlerinin bünyesindeki şarkıcıların hiçbirinden eksiği olmayan Robin Sparkles'ın gerçek bir birey olarak, espri adı altında pazarlanmadığını düşünelim. Eminim şu anda biraz daha erotizm, biraz da çalkantılı özel hayatla, gerçek bir birey olarak haberlerini sizlere sunmaya başlardık.

Yazar: Sercan Saka

Yorumlar

Taze haberler