Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler

Türkiye'de Indie 'How Did It All Start' - 'The Away Days'

19 Mart 2013 13:11
Ekim ayı itibariyle yayımlanan GaRaJ müzik bülteni dünyanın çeşitli ülkelerinin bağımsız müzik gruplarını sizlere tanıtmayı amaçladı. Hazırladığımız haberler arasında sizlere sunmak istediğimiz fakat bir türlü programımıza alamadığımız bir grup var, The Away Days.

The Away Days, öncelikle ülkemizde çokta yaygın olmayan, son 5 - 6 senedir ufak da olsa bir kitle edinmiş müzik türünü icra ediyor. Indie müzik özellikle İngiltere'nin başarılı olduğu bir mecra.

Grubun bizim için en önemli özelliği ise, aslında Ska - Reggea için Athena, Metal müzik için Pentagram, Etnik müzik için Erkan Oğur, Klasik müzik için Fazıl Say ne ise Indiede (bize göre) The Away Days'in o olması. Yani dünyada farklı ülkelerin liderlik gösterdiği farklı branşlardan birinde uluslararası kalitede bir müzik grubu olmasıdır.

Hazır haberimizde The Away Days'den bahsetme imkanı bulmuşken, tüm müzik sevenlere duyuralım. Liderlerimizden saydığım müzik grubunun How Did It All Start isimli bir EP'si bulunmakta. Siz de Türkiye'nin müzisyenlerine destekte bulunmak isterseniz, albümlerini satın alabilir, konserlerine gidebilirsiniz.

How Did It All Start - The Away Days



Yazar: Sercan Saka

Yorumlar

Taze haberler