Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Festival :: Efes Pilsen One Love Festival 12

16 Mayıs 2013 22:12
Bu sene 12.si düzenlenecek olan Efes Pilsen One Love Festival'de yine birbirinden iyi yerli ve yabancı gruplar, İstanbul'da müzik severlerle buluşacak. Üç gün sürecek festival, Pozitif Live organizasyonuyla Parkorman'da gerçekleştirilecek.

Festivalde ne yazık ki yine +24 yaş sınırı uygulanmaktadır.

Festivalde özellikle Blur, Foals, Keane ve New Order'ın sahne performansları dinleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Blur
Yıllar süren bekleyiş Efes Pilsen One Love 12 ile son buluyor. Kuruluşuyla birlikte İngiliz müziğinin yönünü değiştiren Blur, yeni albüm hazırlıklarının arifesinde İstanbul'a uğruyor. 'Müziğe yaptığı katkılardan' dolayı BRIT Ödülleri'nde özel bir ödüle layık görülen grubun ilk İstanbul konseri bu yaza damgasını vuracak konserlerden biri olacak gibi gözüküyor.

New Order
1980'lerde İngiliz kökenli dans müziğine neredeyse tek başına şekil veren New Order, hala aynı heyecanı yaratmaya devam ediyor. Joy Division solisti Ian Curtis'in ölümünün ardından sağ kalan grup üyelerinin kurduğu New Order, Efes Pilsen One Love 12'de sahne alacak en efsanevi isimlerden biri.

The Vaccines
Henüz ilk albümü “What Did You Expect From The Vaccines?” ile NME ödülü alan ve platin albüm satışlarına ulaşan İngiliz grup The Vaccines, festivalin en yüksek enerjili gruplarından biri olacak. Grubun bu sene BRIT Ödülleri'nde 'Yılın en iyi canlı performans grubu' ödülüne aday gösterildiğini göz önünde bulundurmak gerek!

Foals
İlk albümü “Antidotes” ile 2004 yılında karşımıza çıkan ve bu süreç içerisinde rüştünü ispat ederek, indie rock’ın en sağlam gruplarından biri haline gelen Foals, “Holy Fire” adlı yeni albümüyle geçtiğimiz aylarda bizleri selamlamıştı.

Keane
'Everybody's Changing', 'Somewhere Only We Know' ve 'This Is The Last Time' gibi şarkıları içeren ilk albümleri “Hopes And Fears”la 2000'li yılların en iyi çıkışlarından birini yapmıştı Keane. İlk albümlerini piyano-davul-vokal üçlüsüyle kurgulayan Keane'de artık gitar, bas ya da üflemeliler duymak şaşırtıcı olmuyor.

Wax Tailor
Fransız prodüktör / DJ Wax Tailor, bundan önceki İstanbul ziyaretlerindeki atmosferi bu kez festival ortamında yaratmak üzere One Love'a geliyor. Sürekli dans ettiğiniz konserlere bir yenisini daha ekleyin!

Festivale katılacak olan diğer gruplar ve müzisyenler ise; Büyük Ev Ablukada, The Away Days, Gramatik, Melis Danişmend, Mert Tünay, Fakap, Farfara, Foton Kuşağı, Yora, Rebel Moves, Islandman, Tsu!, Nekizm, Kung Fu, She Past Away, Mutrib, Ringo Jets, Kim Ki O, James Blake, Post, Ars Longa, Club Bangkok, Ali Biçim.

Festivalin detaylarını GaRaJanda sayfamızdan öğrenebilirsiniz. Festival biletlerini Biletix'den temin edebilirsiniz.

Festivale katılacak gruplardan Foals'un Holy Wars albümünden Inhaler parçasını buradan dinleyebilirsiniz.



Yazar: Onur Narinoğlu

Yorumlar

Taze haberler