Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Bronx -Taksim - İstanbul 5. Doğumgünü Partisi

29 Kasım 2004 00:00
Zaman: 2 Aralık 2004 Perşembe
Mekan: Bronx - Taksim - İstanbul

İlk kez 2 Aralik 1999 tarihinde Beyoglu’nda kaplarını açan Bronx, rock kulübü konseptine getirdiği farklı bakış açısıyla kısa süre içinde yaşamlarında iyi müzik dinlemeyi ön planda tutan, yeniliklere açik kitlenin başlıca uğrak noktalarından biri oldu.

Özellikle brit pop ve alternatif rock türlerinin yaygınlaşmasında önemli rol oynayan kulüp bir anlamda kendi tarzını yarattı.

Bugüne kadar Athena, Duman, Kurban, Mor ve Ötesi, Gripin, Vega, Demir Demirkan, Koray Candemir, Ogün Sanlısoy, Düş Sokağı Sakinleri gibi ülkemizde rock müziğinin önde gelen isimlerini ağırlayan Bronx aynı zamanda Guns'n Roses davulcusu Steven Adler, LA Guns, Penthouse ve Gallon Drunk gibi uluslararasi isimlere de ev sahipliği yaptı.

Bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de iyi müzik dinlemek isteyenlerin ilk adresi olacak olan ve Avrupa’nın belli başlı rock kulüpleri arasında yerini almayı hedefleyen Bronx'un, Türkiye'de rock müziğin en önemli isimlerinin sahne alacağı 5.Yıldönümü Partisi'nde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Yorumlar

Taze haberler