Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Albüm :: Selen Gülün - Başka

28 Mayıs 2013 12:56
Selen Gülün, hem ülkemizdeki caz müzisyenleri çevresinde, hem de uluslararası alanda çok sevilen bir piyanist. Yeni albümü Başka da, bu sevginin nedenleri göz önüne serecek nitelikte.

Albümün kayıtları Müzik Evi stüdyosunda, Berk Kula tarafından kaydedildi. Cenk Erdoğan, İmer Demirer, Ediz Hafızoğlu, Demirhan Baylan, Elif Çağlar Muslu, Cengiz Baysal, Ozan Musluoğlu, Tamer Temel, Serhan Erkol, Siney Yılmaz ve İstanbul Klasik Dörtlüsü gibi kendi enstrümanlarının erbapları, Selen Gülün'e Başka albümünde eşlik etti. Albüm Lin Records etiketiyle satışa sunuldu.

Albüme adını veren “Başka”, “Kim bilir?”, “Senden Başka”, “Bütün Bunlar”, “Kul”, “Your Star”, “Yalan Dolan”, “Sadece” ve “Kırmızı Şapka”nın söz ve bestesi Selen Gülün’e ait. Albümde yer alan “Fruitful”un sözleri Ayşe Ayaşlı tarafından kaleme alındı; “Gizli”nin bestesi ise Selen Gülün ile birlikte Demirhan Baylan ve Cengiz Baysal imzası taşıyor.

Ayrıca, Cenk Erdoğan'ın perdesizde olduğu kadar, perdeli gitarda da ne kadar can alıcı olduğunu bir kez daha duymak, albümün hissettirdiklerinden sadece biri.

Müzik Evi'nde lansmanı yapılan Başka albümünden iki parçayı buradan dinleyebilirsiniz.

Selen Gülün - Kimbilir


Selen Gülün - Bütün Bunlar


Selen Gülün Başka albüm teaser:

Yorumlar

Taze haberler