Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Perşembe Radyosu

11 Temmuz 2013 06:59
Bağımsız müziğin yeni bölümü Perşembe Radyosu'na hoşgeldiniz.

Her haftanın tek perşembesinde Alternatif Rock ve Pop'un yeni nesil temsilcilerine yer verecek köşemiz perşembe günü doğan, seven, hüzünlenen ve arayanlara adanmıştır.

Haftalık yayın akışı;

Man Man - Head On

Ryan Kattner(Honus Honus) liderliğinde Man Man 5. Stüdyo albümü On Oni Pond için gün sayıyor. Anti Music etiketiyle çıkacak albümün yeni şarkısı 'Head On' Honus Honus tarafından "Sizinle flört etmeye çalışmıyor. Sizi dışarı davet ediyor, yatağınıza ve uzun süreli bir ilişkiye." cümleleriyle anlatılmış.



On Oni Pond 10 Eylül'de raflarda.

Yo La Tengo – Ohm

Fade yeni videosuna kavuştu.

Yo La Tengo'nun 13. Stüdyo albümü Fade'in içeriğinden Ohm'un yeni videosu hazır. Sugarshack Animation'ın elinden çıkan video Donick Cary'nin yönetmenliğinde hazırlanmış.



Regina Spektor - You've Got Time

Alternatif müziğin önemli temsilcilerinden Regina Spektor yeni Single'ı You've Got Time'ı yayınladı.



You've Got Time iTunes üzerinden satın alınabiliyor.

Porcelain Raft – The Way Out

Mauro Remiddi'nin müzik projesi Porcelain Raft yeni Single The Way Out ile karşımızda. Ağustos ayında çıkacak Permanent Signal içeriğinde bulunacak şarkı farklı bir hikayeye sahip.



"I wrote "The Way Out" in New York during Hurricane Sandy.
I was walking home, keeping my head down because of the rain.
I noticed on the sidewalk that all of the trees had their roots growing throughout the pavement. Nature couldn't be held back by cement.
I started to notice mold on the walls of buildings and the stains it created, and realized it didn't matter how many times we paint the walls white, nature will always stain them again, and the stain will grow bigger with time. The vision of it makes you surrender"


Widowspeak - True Believer

Widowspeak'in 2012'de çıkan albümü Almanac en önemli Indie çalışmalardan biri olarak gösteriliyor. Başarılı albümleri sonrası uzun bir sessizliği ret eden grup The Swamps isimli EP ile 10. ayda tekrar karşımızda olacak. Bu EP'nin ilk şarkısı ise True Believer



Jonathan Rado - Hand In Mine

Foxygen ikilisinden Jonathan Rado solo çalışması Law And Order ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. EP'nin ikinci çalışması Hand In Mine;



Law And Order, Eylül ayında çıkıyor.

King Krule – Easy Easy

Archy Marshall projesi King Krule'un 5. Stüdyo albümü Six Feet Beneath The Moon içeriğinden yeni bir şarkı paylaştı. Zoo Kid sahne adıyla tanınan Archy Marshall'ın 19. doğum gününde yayınlanacak albümün ilk single'ı Easy Easy;



Six Feet Beneath The Moon 24 Ağustos'ta çıkıyor.

Yorumlar

Taze haberler