Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KONTRAST’ın beklenen albümü “Labirent”, tüm müzik marketlerde!

24 Temmuz 2013 15:46
Kontrast Grubu, karşıtlıklardan beslenerek ortaya çıkardıkları şarkılardan oluşan ilk albümleri “Labirent” ile, dinleyiciyle buluşuyor.

11 şarkıdan oluşan albümün tüm söz, müzik ve düzenlemeleri Kontrast imzası taşıyor.

Kendine özgü vokal tekniği ile dikkatleri üzerine çeken ve uzun yıllar Türkiye’yi uluslararası yarışmalarda temsil eden Elerki Taşkın’ın vokalistliğini üstlendiği KONTRAST grubu; bas gitarda karakteristik riffleriyle Onur Yüksekol, davulda yüksek tuşesi, sert ve keskin cümleleriyle Altuğ Özbay, gitarda ise melodik riffleri ve kontrast tonlarıyla Faruk Aydın Toksöz’ den oluşuyor.

Sert ve coşkulu yapıdaki şarkılarının yanı sıra, akustik şarkılarıyla da “kontrast konsepti”ni tamamlayan albümde, tüm enstrumanlar canlı olarak kaydedildi.

Albüm kapağı, Hayko Cepkin’in Sandık albümünde çalıştığı Berat Kösemen tarafından tasarlanıp; müzik dinleyicilerinin yakından tanıdığı Umut Töre tarafından fotoğraflandı.

Yapımcılığını Güvercin Müzik’in, prodüktörlüğünü Martin Spencer ve Ümit Kuzer gibi sanatçılarla çalışan Virus Productions ve Kontrast’ın üstlendiği grubun ilk klibi, Can Tanyeli imzasıyla albümün açılış parçası olan Pay’a çekildi.

Kontrast'a ulaşmak, konserlerden ve etkinliklerden haberdar olmak için https://www.facebook.com/kontrasttr sayfasını kullanabilirsiniz.

Yorumlar

Taze haberler