Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Perşembe Radyosu "2. Hafta"

25 Temmuz 2013 18:43
Bağımsız müziğin yeni bölümü Perşembe Radyosu'na hoşgeldiniz.

Her haftanın tek perşembesinde Alternatif Rock ve Pop'un yeni nesil temsilcilerine yer verecek köşemiz perşembe günü doğan, seven, hüzünlenen ve arayanlara adanmıştır.

Haftalık yayın akışı;

Sebadoh – I Will

ABD çıkışlı Indie POP/Rock grubu Sebadoh yeni albüm hazırlığında. Bugüne kadar ürettiği 9 albümle adını duyuran grup, 99 yılından beri stüdyo albümü hazırlamamıştı. Yeni albüm Defend Yourself 17 Eylül'de çıkıyor.



ARP – High-Heeled Clouds

Aktör ve kompozitör Alexis Georgopoulos, mini müzik projeleriyle de ismini duyuran sanatçılardan. ARP isimli proje ile More isimli yeni bir albüm çıkarmaya hazırlanan sanatçı, bu albüm içeriğinden High-Heeled Clouds'u dinleyenleriyle paylaştı.

More 17 Eylül'de çıkıyor.



Chelsea Wolfe - We Hit A Wall

Chelsea Wolfe düşük tempo "depresif" müziğin en güzel temsilcilerinden. Alıştığımız müzik tarzını değiştirmeyen sanatçı Pain Is Beauty isimli albüm ile geri dönüyor. 3 Eylül'de çıkacak albüm içeriğinden We Hit A Wall;



Explosions In The Sky & David Wingo – Join Me On My Avalanche

Bir film kompozitörü olan David Wingo ünlü müzik grubu Explosions In The Sky'ı yanına alarak bir şarkı hazırlamış. Kendinizi bir film sahnesinde bulacağınız Join Me On My Avalanche aşağıdaki bağlantıdadır.



Vampire Weekend – Blurred Lines (Robin Thicke Cover)

Internet Gazetelerinin "güzeller galerisi"nin yeni gözdesi Blurred Lines bu seferlik Vampire Weekend yorumuyla karşınızda.



Johnny Marr – New Town Velocity

Benim için Johnny Marr çıkardığı albümler ve Hit şarkıları kadar güzeller güzeli Fender Jaguar Signature serisi gitarlarıyla da ayrı bir yere sahip olmuştur. Son albümü The Messenger üzerinde çalışmaya devam eden sanatçı, albüm içeriğinden New Town Velocity için yeni bir video klip hazırladı.

New Town Velocity, Upstarts'nda yönetmenliğini üstlenen David Barnes imzası taşıyor.



The Love Language – Calm Down

Indie Rock temsilcisi The Love Language bu ay çıkan albümü Ruby Red için yeni bir video klip hazırladı. Sosyal hayat içerisinde en az bizler kadar bocalayan bir astronotu konu alan video klibin yönetmeni Jonny Gillette.



Willis Earl Beal – Too Dry To Cry

Chicago'da blues kavgası baştan başlıyor. Acousmatic Sorcery isimli çıkış albümü sonrası yeni albümü Nobody knows'a hazırlanan Willis Earl Beal, Folk, Soul ve R&B türlerinde eserler vermekte. Nobody knows içeriğinden Too Dry To Cry.

Willis Earl Beal yeni albümü Nobody knows'ı 10 Eylül'de piyasaya sürüyor.



Moby – A Case For Shame (Cold Specks ile)

Moby yeni albümü Innocents için yeni bir video klip hazırladı.

Albüm içeriğinden A Case For Shame için hazırlanan video klibin yönetmen koltuğunda ise Moby oturuyor. Cold Specks'in eşlik ettiği A Case For Shame aşağıdaki bağlantıdadır.



Innocents 1 Ekim'de çıkıyor.

Divine Fits – Ain’t That The Way & Chained To Love

Divine Fits'den yeni single Ain’t That The Way & Chained To Love.

İlk albümleri A Thing Called Divine Fits ile müzik dünyasına harika bir giriş yapan grup, iki şarkılık yeni Single'ı Ain’t That The Way & Chained To Love ile tekrar karşımızda. Divine Fits'in yeni Single'ına Marge Records aracılığıyla 12 inch'lik ya da dijital, iTunes ile dijital versiyonda sahip olmak mümkün.



Yorumlar

Taze haberler