Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Perşembe Radyosu "4. Hafta"

15 Ağustos 2013 20:55
Bağımsız müziğin yeni bölümü Perşembe Radyosu'na hoşgeldiniz.

Günümüze kadar yapılmış tüm Perşembe Radyolarının açık ara en kalabalık listesine sahip 4. Hafta, her hafta olduğu gibi Perşembe gününe adanmıştır.

Ülkemin yetiştirdiği en büyük müzisyenlerden Yavuz Çetin'e saygılarımla...

Haftalık yayın akışı;

Neko Case - 'Night Still Comes'

Birleşik Amerikalı müzisyen Neko Case yeni albümü The Worse Things Get, The Harder I Fight, The Harder I Fight, The More I Love You içeriğinden yeni bir şarkı yayınladı. 3 Eylül'de raflarda yer alacak albümün sunulan ikinci parçası 'Night Still Comes' haftanın en iyilerinden.



Anika – In The City

5 şarkıdan oluşan yeni EP'si ile hayranlarıyla buluşan Anika, bu EP'de yer alan In The City isimli şarkı için klip hazırlamış. Kyle Whittington ve Joe Broady yönetmenliğinde hazırlanan klibi aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.



Anika yorumuyla dinlediğiniz In The City, bir Chromatics Cover'ı. Anika ile aynı ismi taşıyan EP'de yer alan tek cover In The City değil. EP'de The Crystals'in He Hit Me ve Shocking Blue'nun Love Buzz isimli şarkılarının yeniden yorumlanmış halleri yer almakta.

Minor Alps – 'Buried Plans'

Juliana Hatfield ve Matthew Caws'ın ortak projesi Minor Alps, yeni albümleri Get There için hazırlık aşamasında. 10. ayda raflarda olacak albümün sunulan ilk şarkısı ise Buried Plans.



Nite Jewel – 'This Story'

Nite Jewel'ın 2012'de çıkan albümü One Second Of Love'da yer alan This Story için yeni bir video klip hazırlanmış. Emily Kuntz yönetmenliğinde hazırlanan klip, şarkı kadar sade.



Youth Lagoon - 'Raspberry Cane'

Youth Lagoon ilkbaharda çıkan albümü Wondrous Bughouse içeriğinden Raspberry Cane için yeni bir klip hazırladı. Stephen McNally yönetmenliğinde hazırlanan Animasyon klip tek kelime ile büyüleyici.



Active Child – 'She Cut Me'

Active Child yeni albümü Razor'a hazırlanıyor. Albüm için henüz tarih veremesekte, albüm içeriğiyle ilgili ilk ipucu She Cut Me aşağıdaki bağlantıda. Müziğin sesini sonuna kadar açıp kendi kelimelerinizi dışarı savurmak için oluşturulmuş bu eseri, konu komşu ne der bahanesine tutunmadan dinlemenizi tavsiye ederiz.



Grails – 'Self-Hypnosis'

Enstrümantal müzik grubu Grails, Black Tar serisinin devamı Black Tar Prophecies Vol’s 4, 5 & 6'i Ekim ayında çıkarıyor. Albümde yer alacak Self-Hypnosis aşağıdaki bağlantıdadır.



Higgins Waterproof Black Magic Band – 'The Blast, The Bloom'

TV On The Radio'dan tanıdığımız Tunde Adebimpe'nin yeni projesi Higgins Waterproof Black Magic Band yeni bir EP ile müzikseverlerin huzurunda. Grupla aynı ismi taşıyan EP içeriğinden The Blast, The Boom.



Juana Molina – 'Eras'

Arjantinli Juana Molina'nın yeni albümü 'Wed 21' 29 Ekim'de çıkıyor. Albüm içeriğinden Eras isimli şarkıyı dinleyenlerin beğenisine sunan Molina, Perşembe Radyosunun önemle tavsiye ettiği müzisyenlerden.



Erlend Øye – 'La Prima Estate'

Erlend Øye muhteşem Siraküza manzarası eşliğinde hazırlanan klibi La Prima Estate ile müzikseverlerin karşısında.

La Prima Estate, Norveçli müzisyenin ilk İtalyanca eseri;



Rhye – '3 Days'

Mike Milosh ve Robin Hannibal ikilisinin ortak projesi Rhye, Mart ayında çıkan ilk albümün ardından yeni bir video klip ile karşınızda.

Woman'da yer alan 3 Days;



Perşembesini Sert Sevenlere;

Russian Circles – 'Deficit'

Russian Circles 5. Stüdyo albümü Memorial'ı 29 Ekim'de çıkarıyor. Enstrümantal Rock/Metal grubu Russian Circles ve Memorial içeriğinden ilk şarkı Deficit;



Pinkish Black – 'Kites And Vultures'

Pinkish Black, Eylül ayında raflardaki yerini alacak Razed To The Ground isimli albüm içeriğinden Kites And Vultures'ı dinleyenleriyle paylaştı.

Kites And Vultures'i Metal olarak adlandırmak zor. Ama en az Metal kadar ağır.



Pelican – 'Deny The Absolute'

Birleşmiş Devletlerin Post-Metal grubu Pelican, 20 Ağustos'ta satışa sunulacak Deny The Absolute”/”The Truce isimli bir Single hazırladı.

Enstrümantal Metal grubunun Deny The Absolute isimli şarkısı ise şimdiden dinlenebilir.



Pelican Ekim ayında Forever Becoming isimli Stüdyo albümü ile geri dönüyor.

Skeletonwitch - 'Burned From Bone'

Skeletonwitch'in yeni albümü Serpents Unleashed 29 Ekim'de çıkıyor. Black Metal Grubu Skeletonwitch, albümde yer alacak Burned From Bone" isimli şarkının Stüdyo görüntülerinden oluşan bir video paylaştı.



Vattnet Viskar – 'Apex'

Post-Black Metal grubu Vattnet Viskar'ın yeni albümü Sky Swallower Eylül ayında raflardaki yerini alacak. Albüm içeriğinden sunulan 3. şarkı Apex aşağıdaki bağlantıda.

Yorumlar

Taze haberler