Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yavuz Çetin Tribute Albüm Geliyor! Albümde Yer Almak İster Misin?

27 Ağustos 2013 21:52
We Play, 2001'de kaybettiğimiz Yavuz Çetin'in özlenen şarkılarını yeni yorumlarıyla dinlememiz üzerine bir proje başlatıyor. "Yavuz Çetin Tribute" albümü birbirinden usta müzisyenlerin birlikteliğiyle, Yavuz Çetin severleriyle buluşacak. Albümde yer alması için görüşülen bazı müzisyenler: Pentagram, Duman, Şebnem Ferah, Teoman, Bulutsuzluk Özlemi, Mor ve Ötesi, Ceylan Ertem, Cem Kısmet, Yüksek Sadakat, Moğollar, Tuncer Tunceli, Batu Mutlugil, Pinhani, Sahte Rakı ve Yavuzcan Çetin. Albümün sene sonunda raflardaki yerini alması bekleniyor.

Ayrıca bu albümdeki sürprizlerden biri de, Çetin'in Kurtar Beni şarkısını sevenlerinden bir grup/müzisyen seslendirecek.

Albümdeki Kurtar Beni şarkısını seslendirmek istiyorsanız, Yavuz Çetin'in oğlu, Yavuzcan Çetin'in duyurusuna bir göz atın:

Hazırlıkları devam etmekte olan “YAVUZ ÇETİN – TRIBUTE” albümünde “ Kurtar Beni ” parçası ile yer alacak yetenekli genç grup /sanatçı arıyoruz…

We Play, 2013 Aralık'da piyasaya sunmayı planladığı, Yavuz Çetin’in şarkılarından oluşan ve her bir eserini çok değerli grup ve sanatçıların seslendirdiği bir TRIBUTE albümü hazırlıyor.


Albümde bu sanatçı ve grupların yanı sıra, albümün ruhuna uyduğunu düşündüğümüz genç ve yetenekli bir grup/sanatçıyı da usta sanatçıların arasında görmek istiyoruz.

Bu projeyle çok genç yaşta aramızdan ayrılan Yavuz Çetin’in şarkılarını sonraki kuşaklara taşımayı ve genç yetenekli bir gruba/sanatçıya destek olmayı amaçlıyoruz.

Bu seçmede yer almak isteyen arkadaşlarımız, “Kurtar Beni” şarkısını hazırlayarak 01.Ekim. 2013 tarihine kadar [email protected] adresine soundcloud'a yükledikten sonra parçayı link olarak gönderebilirler.

Gönderilen eserlerin arasından seçilecek olan grup/sanatçı Tribute albümde yer alacak ve albüm için kayıtları Ekim ayı içerisinde gerçekleştirilecek...

Yorumlar

Taze haberler