Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eylül'de Festival Bir Başkadır

13 Eylül 2013 23:25
Sonbaharın gelmesiyle birlikte açık alan ferahlığına veda edip, müzik coşkusunu kapalı alanlarda yaşamaya dönüş yapıyoruz. Eylül ayı yine dopdolu ve birbirinden güzel etkinlikler içeriyor. Sizler için bu etkinlikleri bir toparlayalım dedik.

14 Eylül Ekşi Fest Cumartesi - Life Park

Ekşi Sözlük yazarlarının ücretsiz katılabildiği festivale, ücretini vererek katılmak istiyor ve bu güzel grupları dinlemek istiyorsanız bu cumartesinizi boş bıraksanız iyi edersiniz. Athena, Hayko Cepkin & Kurtalan Ekspres, Boğaziçi Caz Korosu, Firewater, Melis Danişmend ve Can Gox gibi grup ve müzisyenler, sizleri coşturmak için ter dökecek.

Etkinlik detayları.

15 Eylül Eksen On Fair Pazar - Parkorman

Radyo Eksen'in geçen sene başlattığı Eksen On Fair festivali, yine güzel konukları ve çeşitli imkanlarıyla güzel bir pazar günü sunuyor. Giysici, plakçı, yemekçi, çizgi romancı, kitapçı ve tasarımcıların yer alacağı festivalde, The Hives, The Undertones ve Suede sahne alacak.

Etkinlik detayları.

20 Eylül Lana Del Rey Cuma - KüçükÇiftlik Park

Ağır bir melankolinin yaşanacağını tahmin ettiğimiz konsere, fazla yorgun gitmemenizi öneririz. Son dönemin popüler müzisyeni Lana Del Rey'i canlı canlı dinlemek için alacağınız bilet, tahmin edebileceğiniz gibi, oldukça tuzlu.

Etkinlik detayları.

21 Eylül İlhan İrem Cumartesi - Harbiye Açıkhava

İlhan İrem, 40. sanat yılını 'Aşk Daima' konseriyle kutluyor. Üstadın sevenleri için, kaçırılmayacak bir fırsat.

Etkinlik detayları.

25 Eylül Duman Çarşamba - Harbiye Açıkhava

Fazla söze gerek yok. Duman'ın yeni albümü Darmaduman'ın albüm lansman İstanbul konserini kaçırmak istemezsiniz. Hem de Harbiye'de. Şimdiden iyi müzikler...

25 Eylül – 12 Ekim 23. Akbank Caz Festivali

23.Akbank Caz Festivali, bu sene de şehri caza çağırıyor. Benim şahsi olarak en merak ettiğim konu ise; bu sene İstanbul'un yaşadığı kaotik, acılı ve gururlu bir dönemin, cazcılara nasıl yansıdığı ve bizlere nasıl yansıtacakları...

Etkinlik detayları.

Onur Narinoğlu :: Twitter @onarinoglu

Yorumlar

Taze haberler